LIVE: ΑΡΗΣ-ΑΕΚ (67-77 Τελικό)

από AllAboutARIS

Με τον κόσμο, την ψυχολογία αλλά και την παράδοση υπέρ του, ο ΑΡΗΣ αγωνίζεται στις 19:00 κόντρα στην ΑΕΚ θέλοντας να βάλει τις βάσεις για την κατάληψη της 3ης θέσης.

Τα κεκτημένα θα προσπαθήσει να διατηρήσει στη σειρά των μικρών τελικών ο ΑΡΗΣ. Όπου κεκτημένα, την παράδοση που έχει εναντίον της ΑΕΚ, την θέση που κατέλαβε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και τη συνολική εικόνα κατά τη διάρκεια της χρονιάς που δεν χωράει αμφισβήτηση για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα από τις δύο.

Οι “κίτρινοι” αν και χωρίς κάποιο ουσιαστικό κίνητρο, θα αγωνιστούν για την περηφάνια τους όπως έγραψε στο μπλογκ του ο Ντόμινικ Ουότερς και φυσικά για να ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα γεμίσει για μία ακόμη φορά το “Nick Galis Hall”. Η απουσία του Τζαμέλ Χάγκινς αλλά και η ανετοιμότητα των Θόδωρου Ζάρα και Βασίλη Ξανθόπουλου όπως και η κούραση που υπάρχει από την ημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό θα παίξουν τον ρόλο τους, όμως στο χέρι των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη είναι να επιβεβαιώσουν και σήμερα στο παρκέ αυτό που έχουν αποδείξει από την αρχή της σεζόν: ότι είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και ότι θα ισχύσει και πάλι ο… νόμος του Παλέ. Το πρώτο παιχνίδι σε κάθε σειρά πλέι οφ είναι αυτο που κρύβει τις περισσότερες παγίδες κι αν ο ΑΡΗΣ αποφύγει τους σκοπέλους της πρεμιέρας, τότε θα είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάληψη της 3ης θέσης που αδιαμφισβήτητα δικαιούται.

Το AllAboutARIS θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά τη λήξη του. Μείνετε συντονισμένοι…

Προτεινόμενα Άρθρα