«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να πείσω τους Μπακς να πάω Εθνική» (vid)

από AllAboutARIS

Διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνάει από του χέρι, ώστε να πείσει τους Μπακς να τον αφήσουν να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό, είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Από την πλευρά του, ο αδερφός του Θανάσης ξεκαθάρισε πως ουδέποτε σκέφτηκε να αγωνιστεί με τη Νιγηρία (που ήταν στην προεπιλογή), παρά μόνο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας.

«Στην Εθνική δεν υπάρχει μεγάλο όνομα. Είμαστε Εθνική και είμαστε ένα. Απλώς παίρνουμε μέρος εκεί. Μακάρι να είμαι, θέλω να είμαι. Έχω δηλώσει ότι θέλω να είμαι. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πείσω τους Μπακς να πάω. Μακάρι να πάνε όλα καλά στο Προολυμπιακό είμαι δεν είμαι, για να είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε αρχικά στην κάμερα του Euronews ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Όταν ερωτήθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για το γεγονός πως ήταν στην προεπιλογή της Νιγηρίας: «Ήμουν στην προεπιλογή της εθνικής Νιγηρίας, είχα το δικαίωμα να με καλέσουν γιατί δεν έχω παίξει σε κάποια άλλη εθνική. Αλλά, έχω ξεκαθαρίσει ότι θα είναι δύσκολο να αγωνιστώ εκεί. Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα και είμαι Έλληνας. Παίζει και ο αδερφός μου στην Εθνική Ελλάδας και θέλω να παίξουμε μαζί και είναι πολλά πράγματα. Είναι απόφασή μου ότι θέλω να παίξω στην Εθνική και να καλεστώ να πάω στο Προολυμπιακό. Σίγουρα θέλω να παίξω να αγωνιστώ. Να παίξω για την πατρίδα μου».

Για το τι είχε γίνει στο σπίτι το 2012 στο Προολυμπιακό τουρνουά και στο Ελλάδα-Νιγηρία: «Είναι δύο. Όποιος και να κέρδιζε θα κερδίζαμε. Δεν το είχαμε σκεφτεί καν. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, που πήγε στο τέλος».

Προτεινόμενα Άρθρα