Υπέγραψε στους Χιτ ο Γουάιτ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Οκάρο Γουάιτ έπεισε τους Χιτ και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Μαϊάμι

Ο Αμερικάνος πάουερ φόργουρντ μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε αγωνιζόμενος με την φανέλα του ΑΡΗ προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαικών ομάδων, μαζί και εκείνο των ομάδων εξ Αθηνών. 

Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αμερικανό να κλείνει άλλοτε στον Ολυμπιακό και άλλοτε στον ΠΑΟ, το AllAboutARIS είχε ενημερώσει εξ αρχής πως ο Γουάιτ είχε ως βασικό στόχο το  κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και όχι τις ομάδες των ΑΘηνών. Έτσι και έγινε, με τον Αμερικανό να συμφωνεί τελικώς με την ομάδα από το Μαϊάμι.

Ο Οκάρο Ουάιτ συμμετείχε τόσο στο Summer League του Ορλάντο, όσο και σε εκείνο του Λας Βέγκας, όπου αγωνίστηκε με τους Χιτ. Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα με την φανέλα των Ορλάντο Blue Ματζικ, ο Αμερικανός πείσμωσε και  η επιμονή του για μία θέση στο NBA δικαιώθηκε, καθώς οι εμφανίσεις του MVΡ της κανονικής διάρκειας της Α1 της σεζόν 2015-16 με την φανέλα των Χιτ  έπεισαν την ομάδα του Μαϊάμι ,που υπέγραψε συμβόλαιο μαζί του. 

Ο 24χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ (2.06μ.) σε 36 συμμετοχές στην Α1 της σεζόν 2015-16 είχε μέσο όρο 13,9 πόντους, 5,3 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ, 0,6 τάπες, 1,6 κλεψίματα και 1,7 λάθη, ενώ και στο Eurocup οι εμφανίσεις του ήταν πολύ καλές (μ.ο. 11π., 6,4ρ., 0,8ασ., 0.8κλ., 1,7λ., 0,6λ. σε 15 συμ.).

Προτεινόμενα Άρθρα