Στη Χάποελ Ιερουσαλήμ ο Στούντεμαϊρ

από AllAboutARIS

Άρωμα NBA στο Ισραήλ

Η… βόμβα Στούντεμαϊρ «έσκασε» κι επίσημα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου Αμερικανού σούπερ σταρ για τα επόμενα 2 χρόνια. 

Η μεταγραφή του, ακόμη κι αν βρίσκεται στο 34ο έτος της ηλικίας του, αποτελεί αναμφίβολα μία από τις κορυφαίες κινήσεις του καλοκαιριού καθώς πρόκειται για παίκτη παγκόσμιου φήμης. 

Ο Στούντεμαϊρ κατέχει μερίδιο των μετοχών της ομάδας της Ιερουσαλήμ, ενώ επίσης έχει και ισραηλινές ρίζες, γεγονότα που έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Χάποελ Ιερουσαλήμ. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, ο Αμάρε δήλωσε: «Ανυπομονώ να παίξω με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και να βοηθήσω την ομάδα να παλέψει για τίτλους. Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε ένα νέο ταξίδι στο Ισραήλ, μια χώρα που έχω μάθει να αγαπώ.» 

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιούρι Άλον δήλωσε με τη σειρά του: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που υπογράψαμε στη Χάποελ έναν παίκτη του βεληνεκούς του Αμάρε. Είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε μπροστά και προς την κορυφή, τόσο στο Ισραήλ, όσο και στην Ευρώπη. Η μεταγραφή αυτή ενισχύει και το προφίλ της εγχώριας λίγκας, εκτός όλων των άλλων. Ελπίζουμε ότι με την κίνησή μας αυτή θα αυξηθεί το ενδιαφέρον τόσο του κόσμου για το πρωτάθλημά μας, όσο και άλλων διεθνών παικτών.»

Προτεινόμενα Άρθρα