«Έχω πολύ καλές εντυπώσεις»

από AllAboutARIS

Ο Μάικλ Τζένκινς είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον ΑΡΗ κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν κι έμεινε εντυπωσιασμένος από αυτό που αντίκρισε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικάνος γκαρντ κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”:

Οι πρώτες του σκέψεις:

«Πρώτα απ’ όλα χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ μετά από ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν».

Για ποιους λόγους επέλεξε να υπογράψει διετές συμβόλαιο:

«Μίλησα αρχικά με τον κόουτς και μου έδειξε πόσο πολύ με θέλει. Είναι πολύ καλό να νιώθεις ότι βρίσκεσαι κάπου που σε θέλουν πολύ. Θέλω ν’ ανταποδώσω αυτή την χάρη στην ομάδα, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

Τι ξέρει για τον ΑΡΗ:

«Πριν υπογράψω είχα δει αρκετά παιχνίδια. Ο ΑΡΗΣ έπαιξε με αρκετές τούρκικες ομάδες στο Eurocup όπως με την Μπάνβιτ και την Τραμπζονσπόρ και είχα την δυνατότητα να τον παρακολουθήσω. Είδα ένα σύνολο με πολλή δύναμη κι ενέργεια. Από εκεί και πέρα, μίλησα με κάποιους παίκτες που έχουν παίξει στην Θεσσαλονίκη και τον ΑΡΗ, όπως ο Τζέρεμι Χαντ. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου μου παρακολουθώ μέσα από τα μέσα κοινωνική δικτύωσης τα δρώμενα κι έχω πολύ καλές εντυπώσεις».

Για το γεγονός ότι θα είναι ξανά συμπαίκτης με τον Έρικ Μπάκνερ:

«Σίγουρα αυτό θα με βοηθήσει και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι καλό όταν παίζεις σε μία καινούργια ομάδα να υπάρχουν οικεία πρόσωπα και παίκτες που γνωρίζεις. Ο Έρικ είναι πολύ καλός παίκτης και πολύ καλός χαρακτήρας και θα μας βοηθήσει».

Πως θα χαρακτήριζε τον εαυτό του σαν παίκτη:

«Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα μέσα στο πάρκε. Θα με χαρακτήριζα έναν all-around παίκτη. Μπορώ να παίξω άμυνα, μπορώ να σκοράρω, είμαι ομαδικός και κάνω αυτό που χρειάζεται για να φτάνει η ομάδα στις νίκες και αυτό πιστεύω είναι και το πιο σημαντικό».

Για το κασκόλ του ΑΡΗ που φορούσε κατά την άφιξή του:

«Θέλω να βοηθήσω σε όλα τα επίπεδα την ομάδα. Μ’ αρέσει που ο κόσμος θα χαρεί βλέποντάς με να φοράω το κασκόλ της ομάδας».

Προτεινόμενα Άρθρα