«Θέμα χρόνου να γίνει ο ΑΡΗΣ καλύτερος από πέρυσι»

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Κώστας Μέξας, περιμένει έναν καλύτερο ΑΡΗ φέτος από πέρυσι, όταν η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη βρει την χημεία της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

Τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι και τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του:

«Κρατάμε σίγουρα την διάθεση, κάποια καλά στοιχεία που είχαμε στο αμυντικό κομμάτι, κυρίως, στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε την κακή αντίδραση που είχαμε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ότν ο αντίπαλός μας ανέβασε απόδοση και αρκετά την πίεσή του. Είχαμε μέτρια αντίδραση στην επίθεση, από την οποία επηρεάστηκε το αμυντικό μας αποτέλεσμα στην πορεία».

Για το πώς είδε τον ΑΡΗ:

«Τα νέα παιδιά θέλουν σίγουρα χρόνο, όπως ήθελαν και οι περσινοί. Θυμάστε το ξεκίνημα του Ουάιτ και τι εξέλιξη είχε μετά στην πορεία. Πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα χρόνου και δουλειάς, να βρεθούνε μεταξύ τους οι παίκτες, να έρθει ο Σανικίτζε, να μπει και ο Μαρμπλ, να μπούνε τα κομμάτια στα σημεία που πρέπει και να είναι ο ΑΡΗΣ καλύτερος από πέρυσι».  

Για την απόφαση να μειωθεί ο αριθμός των ομάδων που μπαίνει στα πλέι-οφ:

«Ανεξάρτητα αν η ομάδα μου έχει στόχο τα πλέι-οφ, θεωρώ ότι είναι λάθος. Εγώ σαν Μέξας δεν εκφράζω κανέναν άλλον από την ομάδα. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι λάθος μία τέτοια απόφαση, είναι πισωγύρισμα».   

Προτεινόμενα Άρθρα