«Πολύ καλή ομάδα ο ΑΡΗΣ»

από AllAboutARIS

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι τόνισε πως ο ΑΡΗΣ είναι πολύ καλή ομάδα με ικανότατους παίκτες.

«Ο ΑΡΗΣ είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, ειδικά στην έδρα του. Έχει τρομερούς οπαδούς και παίκτες που είναι πάντα δύσκολο να τους ανταγωνιστείς. Ήταν καλό για εμάς που παίξαμε δυνατά και πήραμε τη νίκη», ήταν το αρχικό σχόλιο του Αμερικάνου.

Ποιες διαφορές παρατήρησε στην φετινή ομάδα του ΑΡΗ, σε σχέση με πέρυσι:

«Είναι αρκετά ίδια η φετινή ομάδα με την περσινή. Μπορεί να έχει διαφορετικά πρόσωπα, αλλά το στυλ των παικτών που αποκτήθηκαν είναι ίδιο με αυτό των περσινών. Έχει καλούς σουτέρ και καλούς αθλητές και φέτος ο ΑΡΗΣ. Είναι πολύ καλή ομάδα».

Για το γεγονός ότι επέστρεψε στην Τουρκία:

«Όπου υπάρχει μπάσκετ είναι μια πρόκληση για εμένα. Κοιτάω μπροστά και πως θα βελτιωθώ μέσα από το τουρκικό πρωτάθλημα και την συμμετοχή της ομάδας στο Basketball  Champions League. Παίζω με καινούργιους συμπαίκτες, αλλά έχω τον ίδιο προπονητή με την προηγούμενη φορά, οπότε γνωρίζω τα συστήματα και θέλω να γίνω ένας από τους ηγέτες της ομάδας».

Πως νιώθουν ο Τζένκινς και ο Μπάκνερ τους οποίους γνωρίζει:

«Πιστεύω πως νιώθουν καλά. Πέρυσι ο ΑΡΗΣ είχε τον Χάγκινς, ένα παιδί πολύ αθλητικό με ικανότητα στο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη. Φέτος έχει τον Μπάκνερ. Πιστεύω θα τα καταφέρουν. Ειδικά με αυτό το κοινό πιστεύω θα βγάλουν πολύ ενέργεια».

Προτεινόμενα Άρθρα