”Συνολικά είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη”

από AllAboutARIS

Όσα είπε για το ματς:

Για τον αγώνα: «Συνολικά βλέποντας την εικόνα μας, είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη. Είχαμε διάφορες στιγμές, καλές και κακές. Θέλουμε και μπορούμε να βελτιωθούμε, να παίξουμε καλύτερα και να συνεχίσουμε με νίκες».

Για το πως εξηγεί το μπλοκάρισμα του ΑΡΗ στο δεύτερο ημίχρονο: «Ετσι είναι το μπάσκετ. Κάναμε ένα καλό σερί στο πρώτο μέρος. Οι αντίπαλοι μας, έκαναν το δικό τους σερί στο δεύτερο μέρος. Είχαμε κάποια κενά στην άμυνα. Από στιγμή σε στιγμή το μομέντουμ μπορεί να αλλάξει. Πρέπει να κρατήσουμε την καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου και αυτός να είναι ο στόχος μας από εδώ και στο εξής».

Για την αμυντική εικόνα του ΑΡΗ στο δεύτερο μέρος: «Είναι ένα πολύ καθοριστικό κομμάτι του παιχνιδιού, που μας βοηθάει και στην επίθεση. Ζητούμενο για εμάς είναι να είμαστε σταθεροί στην άμυνα. Στο σημείο που μείωσαν οι αντίπαλοι μας, ανεβάσαμε ξανά τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα και φτάσαμε στη νίκη».

Για το κομμάτι που πρέπει να βελτιώσει στο δικό του παιχνίδι, για να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα: «Η δουλειά μου είναι να βάζω τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι. Μπορώ να βελτιωθώ αρκετά σε σχέση με την τωρινή εικόνα μου. Προσπαθώ να καταλάβω το παιχνίδι. Ως ομάδας και ως παίκτες, μαθαίνουμε ακόμα και προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Η εικόνα μας θα είναι καλύτερη στη συνέχεια»

Προτεινόμενα Άρθρα