”Παίρνει άριστα η ομάδα μου για ψυχολογικούς λόγους”

από AllAboutARIS

Όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ηταν ένα δύσκολο τριήμερο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Τόσο ψυχολογικά όσο και για την σκέψη μας. Είχαμε καλές στιγμές, ένα καλό μομέντουμ στο πρώτο μέρος. Στο τρίο δεκάλεπτο είχαμε κάποια κενά, χάσαμε εύκολα καλάθια και είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ. Η Μπάκεν σουτάρει με αυτοπεποίθηση. Στο τέλος όμως με καθαρό μυαλό και καλό μακρινό σουτ, φτάσαμε σε μία δίκαιη νίκη. Συνεχίζουμε, γιατί σε δύο ημέρες έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα».

Για το πως θα βαθμολογούσε την ομάδα του :«Θα έδινα 10, όχι για την απόδοση καθ αυτή, αλλά για τις συνθήκες, πνευματικά και ψυχολογικά, παίζουμε το οποιοδήποτε παιχνίδι. Ειδικά μετά τις κακές εμφανίσεις με Ρέθυμνο, ΠΑΟΚ και επειδή έχουμε να διαχειριστούμε σοβαρούς τραυματισμούς. Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες. Βάσει των συνθηκών, είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε. Το τι πρέπει να βελτιώσουμε και ότι έχουμε αρκετά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε, το ξέρουμε όλοι. Πρέπει όμως να αισθανθούμε οι ίδιοι καλύτερα και για αυτό πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογία μας. Να χαιρόμαστε όταν κερδίζουμε και να μην πηγαίνουμε σπίτια μας προβληματισμένοι».

Για το ενδεχόμενο αλλαγών στην ομάδα: «Αυτή τη στιγμή έχω αυτή την ομάδα μπροστά μου. Αυτούς βλέπω και με αυτούς θα συνεχίσω να παίζω, μέχρι να προκύψει κάτι που θα θεωρήσουμε ότι μας ταιριάζει. Για την ώρα, δεν σκεφτόμαστε κάτι άμεσα. Δεν είναι και εύκολο να αντικαταστήσουμε κάποιους παίκτες αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βρούμε καλύτερους και υπάρχει το οικονομικό».

Για το Champions League και το θέμα με τις μπάλες: «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με το ελληνικό πρωτάθλημα, έχουν διαφορά. Εχουν να κάνουν με την τακτική και τη συμπεριφορά των ομάδων στην εγχώρια λίγκα. Γνωριζόμαστε σαφώς καλύτερα και παίζουμε με το μυαλό και την ψυχολογία του αντιπάλου. Στην Ευρώπη αυτό δεν γίνεται. Σε ο,τι αφορά τις μπάλες, χρειάζονται μία χρήση για να είναι πιο προσιτές στα χέρια μας. Στο Ντομζάλε ήταν πρόβλημα και για τις δύο ομάδες».

Για την εμφάνιση του Μαρμπλ: «Ηταν πιο αποφασιστικός και παραγωγικός. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα ακόμα, όπως τη προσαρμογή του στον τρόπο παιχνιδιού».

Για το αν προσπάθησε ο ίδιος να βάλει τον Μαρμπλ μέσα στο ματς, δίνοντας του επιθέσεις: «Πρέπει να πιστεύουμε το ρόστερ και να το βοηθήσουμε. Μόνο έτσι οι παίκτες θα μας δώσουν κάτι πίσω. Ο Μαρμπλ είχε βοήθεια σήμερα και περισσότερες ευκαιρίες για να πάρει πρωτοβουλίες. Αυτό θα το κάνω με όλους τους παίκτες»

Προτεινόμενα Άρθρα