Ο «Ντράγκι» που πρέπει να γίνει «Σάνι»

από AllAboutARIS

Ο Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς αρχίζει να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας σιγά σιγά και ζητούμενο από εδώ και στο εξής είναι να έχει όλο και πιο πολυεπίπεδη συμμετοχή στο παιχνίδι του ΑΡΗ.

Ο Σέρβος φόργουορντ αρχίζει να διαβάζει καλύτερα τις αντίπαλες άμυνες, δεν βιάζεται να σουτάρει και «βλέπει» πλέον την πάσα προς τον ψηλό ή τον γκαρντ που κόβει από την base line.

Στην χθεσινή αναμέτρηση με τους Μπάκεν Μπερς, ο «Ντράγκι» μοίρασε δύο ασίστ και σε άλλες δύο περιπτώσεις ο Μπάκνερ με τον Σίμτσακ από δικές του πάσες βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση και κέρδισαν το φάουλ και δύο βολές. Ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει το καλό περιφερειακό σουτ του Σέρβου, αλλά επειδή γνωρίζει πως ο παίκτης του έχει πολύ καλή αντίληψη του παιχνιδιού, θέλει να εκμεταλλευτεί και τις δυνατότητές του στην πάσα.

Σίγουρα ο Ντραγκίτσεβιτς δεν είναι τόσο ικανός δημιουργός όσο ο Σανικίτζε, αλλά με την σωστή καθοδήγηση μπορεί να συμβάλλει έμμεσα στο σκοράρισμα της ομάδας, προσφέροντας έτοιμα καλάθια στους συμπαίκτες του. Όταν μάλιστα βρει και το χέρι του από την περιφέρεια, θα είναι σε θέση να δώσει ακόμη περισσότερες λύσεις στην ομάδα του.

Προτεινόμενα Άρθρα