Έδειξε το επιθετικό του ταλέντο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έδειξε σε μεγάλη έκταση στο σημερινό παιχνίδι με τον Προμηθέα, τις τρομερές δυνατότητες που έχει σαν ομάδα στην επίθεση.

Οι «κίτρινοι» δεν παρουσίασαν καλό πρόσωπο αμυντικά στην σημερινή αναμέτρηση, αλλά έπαιξαν βάσει των δυνατοτήτων τους στην επίθεση, κάτι που τους αρκούσε για να φύγουν με το «διπλό» από την Πάτρα.

Ο Μάικλ Τζένκινς, που σταμάτησε στους 29 πόντους, είχε άξιο συμπαραστάτη του στο κομμάτι της παραγωγικότητας τον Ντραγκίτσεβιτς με 18 πόντους και τον Θοδωρή Ζάρα, (ο οποίος για δεύτερο σερί ματς ήταν εξαιρετικός μετά από εκείνο κόντρα στους Δανούς) με 15 πόντους.

Σήμερα ο ΑΡΗΣ είχε καλές επιθετικές επιλογές, σωστή κυκλοφορία και υπομονή στο παιχνίδι του, αλλά αυτό που έκανε την διαφορά συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς ήταν το ποσοστό επιτυχίας στις προσπάθειες του. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη είχαν 50% ευστοχία πίσω από τα 6,75 (7/14), 51,1% στα δίποντα (23/45) και 78,5% στις βολές (22/28). Τζένκινς, Ζάρας και Ντραγκίτσεβιτς έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά -να σκοράρουν από μέση και μακρινή απόσταση δηλαδή-, ο Κάμινγκς προσέθεσε άλλους 11 πόντους και κάπως έτσι ο ΑΡΗΣ κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Πάτρα, στέλνοντας αισιόδοξο μήνυμα εν όψει της συνέχειας.

Ζητούμενο από εδώ και στο εξής για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να βελτιώσει το αμυντικό της πρόσωπο ακόμη περισσότερο.

Προτεινόμενα Άρθρα