Άψογος!

από AllAboutARIS

Ο Μάικλ Τζένκινς πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του με την φανέλα του ΑΡΗ εχθές κόντρα στον Προμηθέα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του.

Ο Αμερικάνος γκαρντ έκανε σπουδαία δουλειά στην χθεσινή αναμέτρηση, προσφέροντας σημαντικές λύσεις στην ομάδα του. Ο Τζένκινς κόντρα στον Προμηθέα, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα. Έβαλε την μπάλα στο καλάθι. Με τρίποντα, με λέι-απ, με βολές, ο Αμερικάνος βρήκε πολλούς τρόπους για να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα και ν’ ανοίξει τον δρόμο της νίκης στους «κίτρινους».

Ο Αμερικάνος σκόρερ σταμάτησε στους 29 πόντους, σουτάροντας με 50% στα δίποντα (5/10), με 66,6% στα τρίποντα (4/6) και 77,7% στις βολές (7/9). Στα σημεία που χρειάστηκε, ο Τζένκινς από εκτελεστής έγινε δημιουργός, καθώς μέτρησε 4 τελικές πάσες. Επιπλέον στην στατιστική του υπάρχουν 7 κερδισμένα φάουλ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη και 32 βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης, αισθάνεται πλέον «ζεστός» και αναγκαίο από εδώ και στο εξής είναι να παρουσιάσει ανάλογο πρόσωπο και στην συνέχεια, καθώς η ομάδα τον χρειάζεται σε καλή κατάσταση.

Προτεινόμενα Άρθρα