Ανεβάζει στροφές ο «Ντράγκι»

από AllAboutARIS

Ο Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς ήταν εξαιρετικός εχθές κόντρα στον Προμηθέα, βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά τον ΑΡΗ.

Ο Σέρβος φόργουορντ τελείωσε το χθεσινό ματς με 18 πόντους (με 5/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 2/2 βολές), δίνοντας σκορ στην ομάδα του σε καίρια σημεία της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα, ο «Ντράγκι» είχε 5 ριμπάουντ, 4 κερδισμένα φάουλ, 2 λάθη και 19 βαθμούς στο ranking.

Όπως και στο ματς με τους Μπάκεν Μπερς, έτσι και στο χθεσινό, ο έμπειρος φόργουορντ, έδειξε να «διαβάζει» καλύτερα το παιχνίδι και να έχει πιο σωστές επιλογές. Ο Ντραγκίτσεβιτς αρχίζει ν’ αφομοιώνει όλο και καλύτερα την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας όσο περνάει ο καιρός και αυτό φαίνεται από τις επιλογές του μέσα στο παρκέ. Ο πρωταρχικός στόχος του Σέρβου, πλέον, δεν είναι να σουτάρει τρίποντο αμέσως μετά το «pop out». Στα τελευταία ματς «ζυγίζει» τις επιλογές του, έχει περισσότερη υπομονή στο παιχνίδι του και συχνά προτιμάει να προσποιηθεί και να πάει σε διείσδυση, για να τελειώσει την φάση είτε με λέι-απ, είτε να πασάρει στον παίκτη που μένει ελεύθερος, όταν σπεύδει επάνω του βοήθεια. Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις πηγαίνει στο χαμηλό ποστ για να παίξει με πλάτη ενώ τα ποσοστά του πίσω από τα 6,75, αρχίζουν σιγά σιγά ν’ ανεβαίνουν. 

Ο Ντραγκίτσεβιτς έχει τρομερή αντίληψη του παιχνιδιού και αν συνεχίσει σε αυτό το τέμπο, σίγουρα θα είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη πιο πολλά πράγματα στην ομάδα του μελλοντικά.

Προτεινόμενα Άρθρα