”Να δίνω ότι λείπει από την ομάδα”

από AllAboutARIS

Όσα είπε ο Βασίλης Σίμτσακ:

Για το παιχνίδι: Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι ειδικά αμυντικά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν δώσαμε δικαίωμα στη Ναχαρίγια να μας απειλήσει. Επιθετικά, ήμασταν εύστοχοι και γι αυτό ήρθε αυτή η διαφορά.

Για την απόδοση του και την απουσία Καββαδά: ‘’Η απουσία του Βασίλη είναι σημαντική. Έχω πει και κατά το παρελθόν πως μας έδινε πολλές λύσεις ειδικά στον επιθετικό τομέα. Όσο για μένα, ο ρόλος μου είναι να προσφέρω ότι λείπει από την ομάδα και αν αυτό συνδυάζεται με νίκες τόσο το καλύτερο’’.

Για τη ψυχολογία που δίνει στους νέους παίκτες: ‘’Αυτή είναι δουλειά όλων των Ελλήνων. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και πρέπει όλοι να βοηθάμε να προσαρμοστούν γρηγορότερα. Εκτός από την προπόνηση υπάρχουν κι άλλα θέματα σε μια ομάδα όπως το ψυχολογικό κομμάτι, η ομιλία, το βίντεο και όλα πρέπει να τα κάνουμε μαζί.

Για τον Γιάνκοβιτς: Μπορεί να μας δώσει πτυχές του παιχνιδιού που μας έλειπαν, όπως το περιφερειακό ριμπάουντ, το μακρινό σουτ αν και το έχουμε βρει το τελευταίο διάστημα. Μια τέτοια προσθήκη είναι σημαντική για εμάς και πρέπει να τον εντάξουμε και να μας βοηθήσει άμεσα’’.

Για τον Ολυμπιακό: ‘’Ήταν αρνητικό πως είχαμε δύσκολα παιχνίδια στην αρχή που η ομάδα έψαχνε ακόμα τα πατήματα της. Είναι σημαντικό ματς γιατί ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Στη έδρα μας, όμως, με τον κόσμο μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Προτεινόμενα Άρθρα