«Οι μεγάλες ομάδες «σηκώνονται» σαν ομάδες»

από AllAboutARIS

Ο Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς μίλησε στο AllAboutARIS μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ναχαρίγια, τονίζοντας πως οι δύο τελευταίες νίκες με τον τρόπο που ήρθαν, έχουν βοηθήσει την ομάδα να ορθοποδήσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος μπόμπερ:

«Είναι πολύ σημαντικό που παρουσιάζουμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι καλό πρόσωπο. Είμαστε ακόμα στην αρχή της διοργάνωσης, αλλά κάθε νίκη είναι σημαντική για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Εμείς καταφέραμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι, ελέγξαμε τον ρυθμό δεν είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και στην επίθεση ήμασταν πολύ δραστήριοι. Αυτή η νίκη μας προετοιμάζει για ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό την Δευτέρα».  

Για το γεγονός ότι είχε για δεύτερο σερί ματς πολύ καλή απόδοση και ήταν αποτελεσματικός από την περιφέρεια και αν πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα:

«Φυσικά. Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα γιατί χάσαμε δύο παιχνίδια. Προσωπικά ενσωματώθηκα και λίγο αργά στην ομάδα. Φυσικά μπορώ να τα πάω καλύτερα και εγώ και η ομάδα. Το σημαντικό ήταν ότι κερδίσαμε και ότι παίξαμε σαν ομάδα, καθώς όλοι σκόραραν. Αυτό μας κάνει να νιώθουμε πιο άνετα για τα παιχνίδια που ακολουθούν».

Για την καλή άμυνα που έπαιξε η ομάδα και αν θα συνεχίσει να είναι στο ίδιο επίπεδο αποτελεσματική και στα επόμενα ματς:

«Φυσικά. Η άμυνα είναι το κλειδί. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να στηριζόμαστε στην άμυνα, γιατί αν παίξουμε καλή άμυνα είμαστε καλοί και στην επίθεση. Αισθάνεσαι άνετα όταν παίζεις καλή άμυνα γιατί ξέρεις ότι και στην επίθεση να μην είσαι καλός, είσαι έτοιμος να παίξεις άμυνα και θα είσαι σε θέση να κάνεις αυτές τις νίκες, ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο που έχουμε μπροστά μας κρίσιμα παιχνίδια. Οι μεγάλες ομάδες «σηκώνονται» σαν ομάδες».

Για το επικείμενο ματς με τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετικά και αυτή την στιγμή είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκα. Οι παίκτες του παίζουν μαζί χρόνια. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας. Με αυτές τις δύο νίκες (σ.σ. με Προμηθέα και Ναχαρίγια) αντιδράσαμε κι έχουμε μπροστά μας τώρα τέσσερις ημέρες μπροστά μας να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι».

Προτεινόμενα Άρθρα