«Οι συμπαίκτες μου έκαναν όλη την δουλειά»

από AllAboutARIS

Ο Ουίλ Κάμινγκς αποθέωσε τους συμπαίκτες του, οι οποίοι προλείαναν το έδαφος  για να έρθει αυτός στην 4η περίοδο και να «σφραγίσει» τη νίκη κόντρα στην Μπάνβιτ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικάνος γκαρντ.

Για την προσωπική του απόδοση στην 4η περίοδο:

«Ουσιαστικά ήμουν εκτός για τρεις περιόδους. Μπήκα στην τελευταία και ήμουν πιο «φρέσκος» από τους υπόλοιπους που ήταν πιο κουρασμένοι. Μπήκα μέσα, προσπάθησα να παίξω επιθετικά και να σκοράρω».

Αν ο ίδιος θεώρησε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή η 4η περίοδος για να βγει μπροστά και να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη:

«Όταν το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά, οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά. Έπαιξαν σκληρά. Το παιχνίδι ήταν κλειστό, μια παίρναμε εμείς το προβάδισμα μια ο αντίπαλος. Οι συμπαίκτες μου έκαναν όλη την δουλειά για να μπω εγώ στο τέλος για να κάνω την διαφορά και να πάρουμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι η ομάδα έδωσε δύο δύσκολα παιχνίδι μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα:

«Για μένα δεν είναι κάτι καινούργιο. Έχω συνηθίζει να παίζω συνεχόμενα παιχνίδια. Στην D-League παίζαμε την μία μέρα στην μία πόλη, την άλλη σε διαφορετική. Είναι εύκολο για μένα να παίζω διαδοχικά παιχνίδια».

Αν η νίκη κόντρα στην Μπάνβιτ τους βοηθάει ψυχολογικά:

«Σίγουρα μας βοηθάει. Ήταν μία δύσκολη νίκη κάτω υπό πίεση. Ξέρω πως στον κόσμο αρέσουν οι νίκες με 20 και 30 πόντους, αλλά δεν γίνεται να πετυχαίνουμε συνέχεια τέτοιες. Αυτή η νίκη μας κάνει να αισθανόμαστε πιο άνετα».

Για την άμυνα που έπαιξαν από την δεύτερη περίοδο και μετά και αν αισθάνονται, πλέον, μεγαλύτερη άνεση κατά την διάρκεια των αγώνων:

«Το ελπίζω. Το να παίζουμε όλοι μαζί σαν ομάδα είναι ωραίο. Τα παιδιά έπαιξαν καλά και έκαναν αυτό που χρειάζεται μία ομάδα μπάσκετ για να κερδίσει. Σίγουρα η σημερινή εμφάνιση θα κάνει καλό στα παιδιά και σε όλη την ομάδα, προκειμένου αυτή να είναι έτοιμη για το επόμενο ματς».

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΑΡΗ:

«Το έχω πει πολλές φορές! Όταν τον μομέντουμ αλλάζει υπέρ μας και γυρίζω και κοιτάω το γήπεδο και βλέπω τους οπαδούς μας να γίνονται και αυτοί ένα κομμάτι του αγώνα μου αρέσει πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο με το χειροκρότημά τους μας βοήθησαν να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Ειλικρινά μας βοηθάει να βλέπουμε τους οπαδούς μας να παλεύουν για εμάς».

Για τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν:

«Θα πάμε να παίξουμε μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την δουλειά μας εκτός έδρας όπως την κάνουμε και εντός».

Προτεινόμενα Άρθρα