Ενέδρα κουκουλοφόρων σε φίλους του ΑΡΗ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ενας τραυματίας από τις συμπλοκές

Επεισοδιακό ήταν το τρίτο ημίχρονο του αγώνα με τους Σκαϊλάινερς, με τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης. 

Γερμανοί αλλά και Τούρκοι κουκουλοφόροι έστησαν ενέδρα στους φίλους του ΑΡΗ κατά την έξοδο τους από τη «Fraport Arena». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έβριζαν την Ελλάδα και έψαχναν Ελληνες. 

Οι φίλοι του ΑΡΗ όπως ήταν φυσιολογικό αμύνθηκαν με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές που έληξαν με την παρέμβαση της Αστυνομίας. Χωρίς λόγο όμως οι Γερμανοί συνέλαβαν επτά φίλους του ΑΡΗ! Και γιατί;;; Επειδή προσπάθησαν να προστατευτούν από την επίθεση που δέχθηκαν και πήραν στο κυνήγι τους άνανδρους κρυμμένους πίσω απο κουκούλες. Αντί να πιάσουν τους κουκουλοφόρους, συνέλαβαν 7 φίλους του ΑΡΗ! Πληροφορίες λένε ότι υπάρχει και ένας τραυματίας. Στη συνέχεια ο αριθμός των συλληφθέντων έφτασε τους 17, μεταξύ των οποίων και μόλις ένας Γερμανός.

Να σημειωθεί ότι Μάνος Λάσκαρης μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, επέστρεψε αμέσως στο γήπεδο και ενημερώνεται από την Αστυνομία, ενώ θα μεταβούν με νομικό και στο Αστυνομικο μεγαρο.

Προτεινόμενα Άρθρα