Και οπαδοί της Άιντραχτ στα επεισόδια

από AllAboutARIS

Περίπου 200 οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρίσκονταν ανάμεσα στους κουκουλοφόρους που επιτέθηκαν στους οπαδούς του ΑΡΗ έξω από την «Fraport Arena», μετά την λήξη της αναμέτρησης με τους Σκάιλαϊνερς

Σύμφωνα με μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες, περίπου 200 οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρέθηκαν ανάμεσα σ’ εκείνους που επιτέθηκαν στους οπαδούς του ΑΡΗ.

Μία λογική εξήγηση (αν υπάρχει λογική πίσω από τέτοιες ενέργειες) είναι ότι επειδή την προσεχή Κυριακή η Άιντραχτ παίζει με την Ντόρτμουντ, οι οπαδοί της ομάδας της Φρανκφούρτης επιτέθηκαν σε αυτούς του ΑΡΗ λόγω των αδελφικών σχέσεων που έχουν οι «κίτρινοι» με τους Βεστφαλούς.

Η όλη υπόθεση είναι αρκετά πολύπλοκη με αρκετές παραμέτρους, που γεννάνε εύλογες απορίες. Μία εξ’ αυτών είναι γιατί η γερμανική αστυνομία είχε ρόλο θεατή όταν οι κουκουλοφόροι εμφανίστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και επιτέθηκαν στους φίλους του ΑΡΗ.

Οι άνθρωποι της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ήταν έξαλλοι με την στάση των αστυνομικών, οι οποίοι ανέλαβαν δράση, αφού οι φίλοι του ΑΡΗ έτρεψαν σε φυγή τους κουκουλοφόρους.

Προτεινόμενα Άρθρα