«Μπλόκαρε» στο χειρότερο σημείο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ 8:42 πριν το τέλος του αγώνα βρέθηκε με δέκα πόντους μπροστά στο σκορ (52-62), αλλά στον χρόνο που απέμενε οι παίκτες του Πρίφτη «μπλόκαραν» επιθετικά και αμυντικά, δίνοντας το δικαίωμα στους Σκάιλαϊνερς να τους ξεπεράσουν και στο τέλος να πάρουν τη νίκη.

Για ένα ακόμη παιχνίδι, οι «κίτρινοι» είχαν πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή τους και στα κρισιμότερα λεπτά του αγώνα δεν είχαν την ενέργεια, την μαχητικότητα και το καθαρό μυαλό, προκειμένου να διαχειριστούν το υπέρ τους προβάδισμα και να φτάσουν στη νίκη.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία για δεύτερο διαδοχικό ματς δέχεται περισσότερους από 80 πόντους (87 δέχτηκε στο Νίμπουρκ). Ο ΑΡΗΣ, επέτρεψε στους γηπεδούχους να σκοράρουν μέσα σε διάστημα 8 λεπτών 29 πόντους και 31 συνολικά στην τελευταία περίοδο.

Οι 31 πόντοι παθητικό στο τελευταίο δεκάλεπτο της χθεσινής αναμέτρησης, είναι οι περισσότεροι που έχει δεχθεί φέτος στην διοργάνωση ο Αυτοκράτορας (μέχρι στιγμής ήταν οι 30 που είχε δεχθεί στην Α΄ περίοδο της Νίμπουρκ) και ήταν και ο βασικός λόγος που οι Γερμανοί κατάφεραν ν’ ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα