«Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»

από AllAboutARIS

Ο Μάικ Τζένκινς ήταν απογοητευμένος μετά την ήττα από τους Σκάιλαϊνερς, τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει ενωμένη, προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

«Είναι σκληρό το πώς χάσαμε. Οι αντίπαλοί μας δεν σταμάτησαν να παλεύουν, δεν σταμάτησαν να έχουν αυτοπεποίθηση, έπαιζαν στο γήπεδό τους. Κάναμε κάποια λάθη στην 4η περίοδο, χάσαμε κάποια σουτ, κέρδισαν φάουλ και πήγαν στις βολές, έβαλαν και μεγάλα τρίποντα. Έμειναν μέσα στο παιχνίδι και πήραν τη νίκη… ποτέ δεν ξέρεις πώς θα είναι ένα παιχνίδι. Κάποιες φορές ήταν σκληρό, κάποιες άλλες όχι, αλλά δεν ξέρεις πότε και πώς θα σφυρίξουν ή όχι φάουλ (οι διαιτητές)».

Για την δική του απόδοση:

«Δεν με ενδιαφέρει αν έχω παίξει καλά ή άσχημα όταν χάνουμε σαν ομάδα. Όταν χάνουμε, χάνουμε».

Τι θα πρέπει να κάνουν από εδώ και στο εξής για ν’ αλλάξουν τη εικόνα:

«Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να μείνουμε ενωμένοι και να μην επηρεαστούμε από οτιδήποτε μπορεί να ακούσουμε από έξω. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα, το Σάββατο. Να είμαστε επαγγελματίες και συγκεντρωμένοι το Σάββατο».

Αν μπορεί να ερμηνεύσει το γεγονός ότι δεν βρίσκουν χημεία:

«Δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν μπορώ να διαβάσω το μυαλό του καθενός. Από όσο βλέπω ο καθένας εδώ θέλει να βοηθήσει, θέλει να συνεισφέρει, να είναι καλός για την ομάδα. Δεν υπάρχει σταθερότητα όμως και προσπαθούμε να βρούμε τους τρόπους για να αποκτήσουμε έναν ρυθμό, μια συνέχεια και μια διάρκεια στο παιχνίδι μας».

Προτεινόμενα Άρθρα