«Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι»

από AllAboutARIS

«Κάθε καλό αποτέλεσμα που φέρνουμε, έρχεται με πλήγματα μαζί του»

Στην ευστοχία των παικτών του έξω από τα 6.75 στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη νίκη της ομάδας του με 69-79 κόντρα στην Δόξα Λευκάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή. Εμείς προερχόμασταν από μια κακή ήττα στην Φρανκφούρτη και έπρεπε να ετοιμαστούμε πολύ γρήγορα για το σημερινό παιχνίδι».

«Τώρα έχουμε σε 2 μέρες ένα δύσκολο παιχνίδι με την Μονακό και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό»

Για το ότι ο ΑΡΗΣ υποδέχεται την Μονακό:

Είναι θετικό που παίζουμε στο γήπεδο μας και αποφεύγουμε τα ταξίδια που είναι επίπονα αλλά ταλαιπωρούμαστε από πολλούς τραυματισμούς. Ο Μαρμπλ δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σήμερα, ο Τζένκινς έχει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό. Κανένα καλό δεν έχει έρθει για εμάς φέτος χωρίς να φέρει αλλά κακά μαζί του.

Για την πιθανότητα μεταγραφής:

Δεν είναι κάτι που θα το συζητήσω τώρα, είναι κάτι που θα το συζητήσω με την διοίκηση και αν προκύψει κάτι θα δούμε, αλλά τώρα δεν σκέφτομαι αυτό.

«Το σημαντικό ήταν ότι είχαμε καλό μακρινό σουτ, μπήκαν κάποια ελεύθερα σουτ από την Δόξα. Είχαμε καλή κυκλοφορία και σωστή οργάνωση στα 3 δεκάλεπτα, ενώ στο τελευταίο προσπαθήσαμε να παίξουμε με τον χρόνο. Κάποιες φάσεις δεν βγήκαν, αλλά το μακρινό σουτ είναι θέμα ημέρας, εκτός από την κυκλοφορία και την επιθετική λειτουργία. Πιστεύω και στην Φρανκφούρτη είχαμε το ίδιο καλή λειτουργία για 30-35 λεπτά αλλά είχαμε μεγάλη ασυνέπεια σε τομείς που έχουν να κάνουν με την εμπειρία, την ασφάλεια της μπάλας, το πότε θα σουτάρεις και το πότε θα κάνεις ένα φάουλ».

Για την Μονακό:                                                         

«Είναι μια ομάδα που έχει μια επιθετικότητα στο παιχνίδι, με παίκτες που είναι δύσκολο να σταματήσεις. Στην άμυνα είναι κλειστή ομάδα και προκαλεί τον αντίπαλο στο μακρινό σουτ. Εμείς είχαμε ευστοχία σήμερα στο μακρινό σουτ».

Προτεινόμενα Άρθρα