Στα… στάνταρ του και με ρεκόρ ο Κάμινγκς

από AllAboutARIS

Ο Ουίλ Κάμινγκς ήταν εκ των κορυφαίων του ΑΡΗ στην χθεσινή νίκη επί της Λευκάδας, σημειώνοντας μάλιστα κι ένα ατομικό ρεκόρ.

Μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στους Σκάιλαϊνερς την περασμένη Τετάρτη, ο Ουίλ Κάμινγκς επανήλθε στα στάνταρ του, βάζοντας κι αυτός το δικό του λιθαράκι στη νίκη της ομάδας του.

Ο Αμερικάνος σταμάτησε εχθές στους 19 πόντους, έχοντας παράλληλα 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 μπλοκ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος και 2 κερδισμένα φάουλ σε 20:31 συμμετοχής. Ο Κάμινγκς απέναντι στην Λευκάδα ήταν πολύ αποτελεσματικός πίσω από την γραμμή των 6,75. Πιο συγκεκριμένα, εκτέλεσε 7 φορές από την περιφέρεια και βρήκε στόχο τις 5, επίδοση που είναι η κορυφαία του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ενώ αν συνυπολογίσουμε και το 3/6 που είχε απέναντι στον Παναθηναϊκό, θα δούμε ότι ο γκαρντ του ΑΡΗ σουτάρει με 61,53% στα τελευταία δύο παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μοναδικό «μελανό» σημείο στην χθεσινή του παρουσία, τα πέντε φάουλ που τον καθήλωσαν στον πάγκο. Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι (το προηγούμενο με τους Σκάιλαϊνερς), ο Αμερικάνος αποβάλλεται με 5 φάουλ και είναι ένα στοιχείο που πρέπει να προσέξει μελλοντικά, διότι η ομάδα τον χρειάζεται.

Προτεινόμενα Άρθρα