«Τιμή μας που παίξαμε σε αυτόν τον ναό του μπάσκετ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το εγκώμιο του ΑΡΗ και της ιστορίας του έπλεξε ο τεχνικός της Μονακό. Σβένζνταν Μίτροβιτς, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του στο Παλέ.

Αναλυτικά: 

Για τον αγώνα: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να παίζουμε σε αυτό το ναό του μπάσκετ. Εχουν αγωνιστεί παίκτες όπως ο Γκάλης και ο Γιαννάκης σε αυτό το γήπεδο. Δεν προλάβαμε να κάνουμε καλή προετοιμασία. Εχουμε δώσει τέσσερα παιχνίδια σε οκτώ μέρες. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε το επιθετικό κομμάτ του ΑΡΗ. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε και τα ριμπάουντ, κάτι στο οποίο βοήθησε και ο τραυματισμός του Μπάκνερ».

Για τη σημασία της αποψινής νίκης: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Η νίκη αυτή μας βοηθάει στον τομέα της ψυχολογίας. Θέλουμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Εχουμε δύσκολη συνέχεια, πηγαίνοντας την επόμενη εβδομάδα στη Φρανκφούρτη. Αγωνιζόμαιστε χωρίς τον Σούλερ, που είναι ο πρώτος σκόρερ μας. Ηταν σημαντική εμπειρία για εμάς που παίξαμε εδώ».

Για την ενέργεια που έβγαλε η ομάδα του: «Είναι ένα ερωτηματικό και για μένα. Προσπαώ να χρησιμοποιήσω όλο το ρόστερ. Το σταφ μας κάνει πολύ καλή δουλειά. Εχουμε μία αρκετά αθλητική ομάδα. Αυτό βοηθάει στο κομμάτι της ενέργειας. Το σημερινό όμως, ειδικά στην άμυνα, δεν το περίμενα».

Προτεινόμενα Άρθρα