«Φυσιολογικές οι αποδοκιμασίες»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε για την εικόνα της ομάδας και μεμονωμένα για κάποιους παίκτες

Τους λόγους που ο ΑΡΗΣ γνώρισε την ήττα από τη Μονακό και γιατί γενικά παρουσιάζει φέτος αυτή την εικόνα προσπάθησε να αναλύσει ο Δημήτρης Πρίφτης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Γάλλους. 

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στη Μονακό. Ηταν μία σκληρή ήττα. Το ματς πήγε στη μία φάση στη μία κατοχή. Είναι αρνητικό ότι χάσαμε στο γήπεδο μας. Εχουμε πολλά να αντιμετωπίσουμε ως ομάδας. Κάναμε την προσπάθεια μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ακολουθεί ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό».

Για τον Μαρμπλ: «Εχει ένα πρόβλημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Είναι σαν διάστρεμμα. Πονάει. Μπορεί να μην είναι πολύ σοβαρό, αλλά δεν είναι έτοιμος να παίξει. Με τη Λευκάδα τον έβαλα, έχασε τις δύο-τρεις φάσεις που έπαιξε. Μου είπε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει. Και σήμερα δεν πατούσε καλά στο ζέσταμα. Ο καθένας διαχειρίζεται τον πόνο με τον δικό του τρόπο».

Για την μέτρια εικόνα του Ντραγκίσεβιτς: «Είναι ένα συνολικό πρόβλημα που έχει να κάνει με τη χημεία μας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, για να τον εντάξουμε στην τακτική της ομάδας. Πολλά συστήματα δεν είναι λειτουργικά για αυτόν».

Για τον Μπάκνερ: «Δεν νομίζω να παίξει το Σάββατο και ίσως λείψει και από τη συνέχεια. Εχει ένα διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Πάντως φαίνεται ότι είναι σοβαρό».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Οι αποδοκιμασίες είναι κάτι φυσιολογικό. Πολλές φορές έχω ακούσει λόγια αγάπης, αλλά και λόγια κριτικής. Το θεωρώ σε έναν βαθμό φυσιολογικό να συμβαίνει. Το αποδέχομαι και το διαχειρίζομαι. Είμαι εδώ και θα συνεχίσω να παλεύω δυνατά για να βελτιώσω την κατάσταση».

Για το κατά πόσο μπορεί να βελτιώσει η ομάδα την εικόνα της: «Αυτό είναι πολύ μεγάλη συζήτηση. Η εικόνα της ομάδας είναι ένα αποτέλεσμα πραγμάτων που έχουν συμβεί από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Οι παίκτες μπασκετικά είναι καλοί. Αλλά δεν είναι το μόνο συστατικό που πρέπει να έχει ένας παίκτης. Ενα κομμάτι είναι οι δικές μου επιλογές, άλλο είναι οι ατυχίες και επίσης υπάρχουν κάποια σημεία στους αγώνες».

Για το ενδεχόμενο αλλαγών στο ρόστερ: «Είναι κάτι που θα το συζητήσω με τη διοίκηση».

Για τη χρησιμοποίηση του Φλιώνη και τα στατιστικά της ομάδας: «Επένδυσα στη στιγμή. Επειδή είδα ότι βοηθούσε την ομάδα στο κομμάτι του διαβάσματος και της ομαδικότητας, τον διατήρησα στο παιχνίδι. Οσον αφορά τα στατιστικά, αρκετά είναι αυτά που απογοητεύουν. Ενας τομέας είναι τα ριμπάουντ και σίγουρα το τρίποντο μας ήταν κακό. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με τις επιλογές μας».

Προτεινόμενα Άρθρα