Εξετάζονται προσεκτικά οι περιπτώσεις ψηλών

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει να ψάχνει ψηλό που θα καλύψει το κενό του τραυματία Έρικ Μπάκνερ, με το τεχνικό επιτελείο να εξετάζει προσεκτικά, όλες τις αξιόπιστες λύσεις που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Πρώτος στόχος του Δημήτρη Πρίφτη είναι ν’ αποκτηθεί ένας ψηλός με καλά αθλητικά προσόντα και έφεση στην άμυνα, αλλά την δεδομένη στιγμή στην αγορά δεν κυκλοφορούν και πολλοί παίκτες με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Το τεχνικό επιτελείο των «κιτρίνων» εξετάζει όλες τις περιπτώσεις που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο (γιατί ζητούμενο είναι ν’ αποκτηθεί ένας παίκτης που θα μπορέσει να δώσει λύσεις άμεσα).

Στα υπ’ όψιν ο Μαυροκεφαλίδης

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, είναι μία περίπτωση που βρίσκεται στο μυαλό του Δημήτρη Πρίφτη. Ο έμπειρος ψηλός είναι ελεύθερος αυτή την περίοδο, έχει συνεργαστεί με τον κόουτς  του ΑΡΗ και στην Εθνική και στον Παναθηναϊκό και είναι παίκτης που μπορεί να παίξει τόσο στο «4», όσο και στο «5». Πέρυσι, ο Έλληνας center τραυματίστηκε στο γόνατο, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών απέναντι στον ΑΡΗ και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση. Η αποθεραπεία του παίκτη έγινε σωστά και δεν έχει μείνει κάποια ευαισθησία.

Το τεχνικό επιτελείο των «κιτρίνων» συνεχίζει το ψάξιμο, για να ενισχύσει με τον καταλληλότερο την ομάδα, την δεδομένη χρονική περίοδο.

Προτεινόμενα Άρθρα