Μεγάλη προσοχή

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται το Σάββατο τον Κολοσσό, μία ομάδα με πολύ ταλέντο και ποιοτικές λύσεις.

Να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα θέλει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία πέρα απότην αγωνιστική κρίση, έχει να διαχειριστεί και τους τραυματισμούς. Το AllAboutARIS με την βοήθεια της στατιστικής, σας παρουσιάζει τις επιδόσεις των παικτών του Κολοσσού, που ξεχωρίζουν ανά στατιστική κατηγορία. 

Αναλυτικά:

Ο Ντέβιον Μπέρι αποκτήθηκε πρόσφατα και ήδη από τα πρώτα παιχνίδια έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Ο Αμερικάνος μετράει 17 πόντους μ.ο. με 54,5% ευστοχία στα τρίποντα. Στον τομέα των ριμπάουντ, ο Γιοβόντε Ρέντικ οδηγεί την κούρσα, με 7,2 σκουπίδια ανά παιχνίδι. Επίσης, ο Ρέντικ είναι και πρώτος μπλοκέρ με 1 στοπ μ.ο.

Στο κομμάτι της οργάνωσης ο Χολ με 4,3 ασίστ, είναι ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν οι Ροδίτες. Ο Αμερικάνος είναι πρώτος και σε κερδισμένα φάουλ με 4,25 ανά αγώνα.

Τέλος, ο Τρέβορ Ρέλεφορντ πρωταγωνιστεί σε κλεψίματα και λάθη με 1,8 και 2,5 μ.ο. αντίστοιχα.

Πέρα από τους παραπάνω παίκτες, που σηκώνουν το μεγαλύτερος βάρος κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Κολοσσός έχει στο ρόστερ του και αρκετούς Έλληνες παίκτες με ποιότητα και μεγάλη εμπειρία (Βασιλόπουλος, Σαλούστρος, Γεωργαλής), που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν την ζημιά, εκμεταλλευόμενοι το παραμικρό λάθος.

Ο ΑΡΗΣ, περιθώρια γι’ άλλες απώλειες δεν έχει, γι’ αυτό και το επίπεδο ετοιμότητα του το Σάββατο, θα πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα