«Να έχουμε ενέργεια και ευστοχία»

από AllAboutARIS

«Καλή και επικίνδυνη ομάδα η Κύμη».

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται το Σάββατο (10/12, 17:00, NS5 HD) την Κύμη Seajets, στο πλαίσιο της 10ηςαγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League και ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στο www.arisbc.gr, εκφράζει τον σεβασμό του για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας μας.

«Στον τελευταίο από τους τέσσερις συνεχόμενους αγώνες στην έδρα μας, αντιμετωπίζουμε μία καλή και επικίνδυνη ομάδα, όπως είναι η Κύμη. Ο αντίπαλός μας, αν και νεοφώτιστος, πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και εδώ και λίγο καιρό έχει ενισχύσει το ρόστερ του με ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Αντεγκμπόγιε  και ο Κοστόβ», δήλωσε ο κόουτς του ΑΡΗ.

Όσο για το τι πρέπει να κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» για να πάρουν την 6η νίκη τους στο πρωτάθλημα, ο Δημήτρης Πρίφτης επισήμανε: «Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα, όπως στα τελευταία παιχνίδια. Είναι σημαντικό να βγάλουμε ενέργεια, μετά από συνεχόμενους αγώνες με απουσίες και να παρουσιαστούμε εύστοχοι στο μακρινό σουτ, κάνοντας παράλληλα όσο το δυνατόν τα λιγότερα λάθη».

Προτεινόμενα Άρθρα