Το αφιέρωμα της Κύμης στον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Δείτε το χαρακτηριστικό αφιέρωμα

Η Κύμη φαίνεται να σέβεται την ιστορία και την συμβολή του “Αυτοκράτορα” στο ελληνικό μπάσκετ για αυτό και μια μέρα πριν τον αγώνα με τον ΑΡΗ, δημοσίευσε ένα σχετικό αφιέρωμα για τους “κίτρινους”.

Χαρακτηριστικά:

“Παρόλο πάντως τις απουσίες του, ο Άρης έρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, την τελευταία αγωνιστική επιβλήθηκε άνετα του Κολοσσού με 81-60, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Νταγκίσεβιτς που σημείωσε 21 πόντους. Ο Σέρβος φόργουορντ ήρθε ως αντικαταστάτης του τραυματία Σανικίτζε και έχει αναδειχτεί σε σημαντική επιθετική σταθερά της ομάδας του, καθώς πετυχαίνει περίπου 10 πόντους ανά παιχνίδι. Το σημαντικότερο «όπλο» πάντως του κόουτς Πρίφτη είναι ο Γουίλ Κάμινγκς, ο οποίος σε 9 ματς μετρά 132 πόντους και 26 ασίστ, ενώ όταν βρεθούν στην ημέρα τους πολύ επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν και οι Τζένκινς και Μαρμπλ. Εκτός αυτών, ο προπονητής του Άρη στηρίζει τα πλάνα του και στον ελληνικό κορμό της ομάδας του, που αποτελείται από τους Βασίλη Ξανθόπουλο, Θοδωρή Ζάρα, Σπύρο Μούρτο, Βασίλη Σίμτσακ, Δημήτρη Φλιώνη, και Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Εκτός όμως από την ομάδα του κόουτς Πρίφτη, οι παίκτες της Κύμης πρέπει να αντιμετωπίσουν και το δέος που σου προκαλεί το κατάμεστο Αλεξάνδρειο! Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τις ιστορικές στιγμές που έχουν διαδραματιστεί σε αυτό το γήπεδο και τους σπουδαίους αθλητές που έχουν αγωνιστεί στο παρκέ του. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Άρης, έχοντας ως πρωταγωνιστές τον Νίκο Γκάλη και τον Παναγιώτη Γιαννάκη, συνέβαλλε καθοριστικά στην άνθιση του ελληνικού μπάσκετ και στην διάδοση του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!”

Προτεινόμενα Άρθρα