"Να βρούμε το συστατικό που μας λείπει"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του ΑΡΗ, Δημήτρη Πρίφτη μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Κύμη στο Nick Galis Hall

O κόουτς του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην βελτιωμένη εικόνα της ομάδας και τα θετικά διαστήματα της στο παιχνίδι, τα οποία όπως τόνισε, ήταν πολύ περισσότερα συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για το σημερινό παιχνίδι:

Συγχαρητήρια στην ομάδα και στα παιδιά, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Κύμη είναι μία πολύ καλή ομάδα και αυτό φαίνεται από την μέχρι τώρα πορεία της, πρέπει να είσαι σοβαρός για να την κερδίσεις. Πιστεύω παίξαμε καλά, είχαμε περισσότερα καλά διαστήματα συγκριτικά με άλλες φορές. Νομίζω ότι είμαστε στην σωστή κατεύθυνση στην επίθεση, ώστε να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε λίγο καλύτερα. Πολύ κοντά έχουμε το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα. Όμως και για το σημερινό παιχνίδι είχαμε πολύ λίγο χρόνο στην διάθεση μας ώστε να προετοιμαστούμε από τακτικής πλευράς, αλλά και από άποψη φυσικής δύναμης, καθώς τα παιχνίδια είναι αλλεπάλληλα και το ρόστερ αυτή την στιγμή είναι περιορισμένο.

Είχαμε σήμερα την απουσία του Σίμτσακ όπως καταλάβατε. Ουσιαστικά ήταν σαν να μην έπαιξε. Απλώς ο ίδιος έθεσε εαυτώ στην διάθεση της ομάδας. Νομίζω ότι ήταν θετικό το γεγονός ότι μπορέσαμε να τον κρατήσουμε στον πάγκο, να κερδίσουμε μια μέρα στην διαδικασία αποθεραπείας του. 

Για το σερί θετικών εμφανίσεων του Ντραγκίσεβιτς, και την βελτίωση της εικόνας της ομάδας:

Νομίζω ότι όλη η ομάδα λειτουργεί καλύτερα, και πιστεύω ότι όσο το μυαλό μας είναι στην πάσα και όχι στο σκορ, η λειτουργία αυτή θα βελτιώνεται ακόμη περισσότερο. Προσπαθούμε μέσω της ομαδικότητας να βρούμε αυτό το συστατικό που μας λείπει. Έτσι κάποιοι παίκτες που έχουν έφεση στο σκοράρισμα θα καταφέρουν να αναδειχθούν ακόμη περισσότερο και να καταφέρουμε να έχουμε επιθετική πολυφωνία, κάνοντας έτσι δύσκολη την δουλειά της αντίπαλης ομάδας στο μαρκάρισμα.

Προτεινόμενα Άρθρα