Ευστοχία= σωστή επιθετική λειτουργία

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στους Μπάκεν Μπερς με πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας, παράμετρος που αποδεικνύει τον σωστό τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν οι παίκτες του Δημήτρη επιθετικά.

Οι «κίτρινοι», για 15 λεπτά τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Δανούς, αλλά από τα μισά της 2ης περιόδου κι έπειτα ανέβασαν την απόδοσή τους, επέβαλλαν τον ρυθμό τους στο παρκέ και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη είχαν πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα σουτ εντός παιδιάς και αυτό αποδίδεται στην σωστή επιθετική λειτουργία. Παίζοντας με υπομονή και συγκέντρωση, κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα και εκδήλωσαν προσπάθειες υπό πολύ καλές προϋποθέσεις, με τις περισσότερες να βρίσκουν στόχο.

Εχθές ο ΑΡΗΣ, πίσω από τα 6,75 σούταρε με 42,9% (12/28) και στα δίποντα είχε 62,5% (20/32 το μεγαλύτερο ποσοστό που παρατηρείται, μέχρι στιγμής, σε αγώνα του BCL για τους «κίτρινους»).  

Επιπλέον, οι 20 από τους συνολικά 92 πόντους που σημείωσε εχθές ο Αυτοκράτορας, επιτεύχθηκαν σε κατάσταση αιφνιδιασμού, στοιχείο που δείχνει και την συμπεριφορά των «κιτρίνων» στην άμυνα.

Προτεινόμενα Άρθρα