«Η ομάδα ρολάρει, προσπαθώ να προσαρμοστώ»

από AllAboutARIS

«Ο Βασίλης Καββαδάς σχολίασε την ανοδική πορεία της ομάδας μετά τη νίκη επί της Ναχαρίγια ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνει για να προσαρμοστεί στους αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας center:

Για την άνετη νίκη επί της Ναχαρίγια:

«Το πόσο δύσκολο είναι να καταφέρεις να πάρεις ένα παιχνίδι με άνεση, μόνο οι παίκτες και οι προπονητές το ξέρουνε. Πήραμε τη νίκη, αυτό είναι το σημαντικό και συνεχίζουμε».

Για το γεγονός ότι με τη νίκη κόντρα στους Ισραηλινούς, ο ΑΡΗΣ εξασφάλισε κατά 99% την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης:

«Είναι μια όμορφη βραδιά σήμερα, νικήσαμε εξασφαλίζοντας και την πρόκριση. Τελειώνει και το 2016 με νίκη και είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας να ξεκουραστούμε, να δουλέψουμε κιόλας, γιατί μέσα στο Ιανουάριο μας περιμένουν πολύ δυνατά και σημαντικά παιχνίδια».

Για τον ρυθμό που έχει βρει η ομάδα το τελευταίο διάστημα κι έχει αντιστρέψει το κλίμα:

«Πριν δύο μήνες κάναμε κάποιες ήττες, τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά. Το σημαντικό είναι ότι παραμείναμε ενωμένοι και είχαμε πολύ καλό κλίμα. Από εκεί και πέρα η ομάδα ρολάρει, εγώ τώρα επέστρεψα και σήμερα έκαναν ουσιαστικά την πρώτη δυνατή προπόνηση. Προσπαθώ κι εγώ να προσαρμοστώ. Πιστεύω όμως πως αν έχουμε όλοι υγεία θα συνεχίσουμε την καλή πορεία».

Πόσο δύσκολο είναι να βρει τον ρυθμό του ένας παίκτης, μετά από απουσία δύο μηνών:

«Δεν είναι εύκολο να βρεις ρυθμό. Είμαι σχεδόν δύο μήνες έξω. Οι προπονήσεις δεν είναι δυνατές και δεν γίνεται να είναι γιατί οι παίκτες θα κλατάρουμε, οπότε εγώ πρέπει να κάνω κάποια πράγματα παραπάνω και μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες να βρω σιγά σιγά ρυθμό».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με το Λαύριο:

«Είναι και αυτό ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Όλοι προσπαθούν για το καλύτερο, γι’ αυτό τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί. Εμείς θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα, θα δουλέψουμε και θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και να τους κερδίσουμε».

Για το χειροκρότημα του κόσμου:

«Νιώθω πολύ ωραία και ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια και πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Προτεινόμενα Άρθρα