Το Λαύριο με… αριθμούς

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται αύριο στις 17:00 στο «Nick Galis Hall» το Λαύριο, στο περιθώριο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και το AllAboutARIS σας παρουσιάζει τις στατιστικές επιδόσεις της αθηναϊκής ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Το Λαύριο βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 3 νίκες και 8 ήττες (μία μόλις εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας Λευκάδας με 63-64). Διαθέτει μία από τις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, σκοράροντας 69 πόντους σε κάθε ματς. Στον αντίποδα, μ.ο. σε κάθε παιχνίδι δέχεται 75,36 πόντους. 30,73 είναι ο αριθμός των ριμπάουντ που κατεβάζουν ανά παιχνίδι οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη και μοιράζουν 13,27 ασίστ.

Από εκεί και πέρα, μ.ο. ανά αγώνα η αθηναϊκή ομάδα μετράει 2,63 μπλοκ, 22,90 κερδισμένα φάουλ, 8 κλεψίματα και 14,09 λάθη.

Τέλος, ούτε στο κομμάτι των σουτ οι παίκτες του Λαυρίου παρουσιάζουν κάτι το εντυπωσιακό. Το ποσοστό τους στα δίποντα είναι στο 44,77%, στα τρίποντα στο 35,22% και στις βολές στο 65,18%.

Το αυριανό έργο της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη φαίνεται εύκολο, αλλά αν οι «κίτρινοι» δεν προσεγγίσουν το παιχνίδι με την δέουσα σοβαρότητα και συγκέντρωση, θ’ αντιμετωπίσουν προβλήματα. Άπαντες στο στρατόπεδο του ΑΡΗ γνωρίζουν το πώς πρέπει να παρουσιαστούν αύριο στο παρκέ, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα