«Οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν πολλά»

από AllAboutARIS

”Μπαίνουμε στο 2017 με κρίσιμους αγώνες.

Ο Βασίλης Σίμτσακ τόνισε πως οι επόμενες ημέρες είναι σημαντικές για τη συνέχεια της χρονιάς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δυσκολία του αγώνα με τους Τούρκους.

«Το 2017 μπαίνει μ’ ένα πολύ δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είναι μία σειρά αγώνων τις επόμενες 15 ημέρες που μπορούν να κρίνουν πολλά και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδος. Η Μπάνβιτ έχει παίκτες με πολύ μεγάλη ποιότητα. Είναι μία έδρα πολύ δύσκολη για τον οποιονδήποτε. Όπως είδαμε και στο τουρκικό πρωτάθλημα, οι μεγάλες ομάδες της Τουρκίας δυσκολεύονται να κερδίσουν σε αυτό το γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα μπούμε αύριο στο γήπεδο για να συνεχίσουμε αυτό το σερί όχι μόνο των νικών, αλλά και τν καλών εμφανίσεων .

Για το περσινό παιχνίδι:

«Η Μπάνβιτ είναι μία ομάδα που βασίζεται πολύ στην επίθεση, παίζει σε πολύ γρήγορο ρυθμό, με πολλά τρίποντα και επιθετικά ριμπάουντ. αν καταφέρουμε να ελέγξουμε τον Θίοντορ ο οποίος είναι ο κύριος δημιουργός της Μπάνβιτ και παίξουμε πάρα πολύ καλή άμυνα, πιστεύω θα έχουμε πάρα πολύ μεγάλη τύχη».

Για την ψυχολογία της ομάδας:

«Η ψυχολογία μας είναι καλή όχι επειδή κερδίζουμε, αλλά επειδή καταλαβαίνουμε κι εμείς ότι έχουμε βελτιώσει πάρα πολύ τον τρόπο παιχνιδιού μας τον τελευταίο καιρό. Υπάρχει πολυφωνία, η μπάλα γυρίζει σωστά, τα ποσοστά έχουν ανέβει και σε δίποντα και σε βολές και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε και αύριο έτσι».

Για την Μπάνβιτ και το παιχνίδι τους:

«Τώρα έχουμε τον Βασίλη. Θα είναι μία ιδιαίτερη μονομαχία μεταξύ των δύο, περιμένω κι εγώ να τους δω στις μάχες κάτω από την ρακέτα. Όπως είπα είναι μία ομάδα που έχει 5-6 παίκτες που είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι και αν καταφέρουμε να τους περιορίσουμε θα έχουμε πολύ μεγάλη τύχη. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι να μην πάρει την μπάλα κάτω από το καλάθι. Αν καταφέρει και αποτρέψει το να πάρει την μπάλα κάτω από το καλάθι, θα έχει καταφέρει σε μεγάλο ποσοστό να τον περιορίσει. Και φυσικά στα box-out που είναι και το δυνατό τους σημείο».

Για τα όσα γίνονται στην Τουρκία και αν τους επηρέασαν:

«Ελάχιστα όταν βγήκαμε από το αεροδρόμιο και κολλήσαμε στην κίνηση και αυτό γιατί καθημερινά σε βομβαρδίζουν με ειδήσεις για το τι γίνεται στην Τουρκία. Εδώ που ήρθαμε καθ’ όλη την διάρκεια δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα».

Για τον τραυματισμό του:

«Τα ράμματα θα περιμένω 14-17 ημέρες για να τα βγάλω».

Προτεινόμενα Άρθρα