Πάει για Πέμπτη το ΑΡΗΣ-Νίμπουρκ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται απόψε στις 17:00 στο «Nick Galis Hall» τη Νίμπουρκ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, αλλά λόγω της κακοκαιρίας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο αγώνας να μην γίνει σήμερα, αλλά την Πέμπτη (12/1).

Η αποστολή της Νίμπουρκ παραμένει καθηλωμένη στο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς δεν πραγματοποιούνται πτήσεις από την Αθήνα προς την Θεσσαλονίκη, λόγω της κακοκαιρίας. Η τσέχικη ομάδα διανυκτέρευσε στην Αθήνα και περιμένει να δει αν τελικά  θα πραγματοποιηθεί κάποια πτήση τώρα το πρωί από την πρωτεύουσα προς την Θεσσαλονίκη.

Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να συμβεί, καθώς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» παραμένει κλειστό λόγω της χιονόπτωσης.

Σε περίπτωση που οι Τσέχοι μέσα στις επόμενες ώρες δεν βρούνε τρόπο να φτάσουν στην Θεσσαλονίκη, αναγκαστικά, το παιχνίδι θα γίνει μία ημέρα αργότερα, την Πέμπτη.

Εάν ο αγώνας δεν γίνει σήμερα, αλλά την Πέμτπη, θα πρέπει ν’ αλλάξει και η ημέρα διεξαγωγής του ημιτελικού Κυπέλλου με την Α.Ε.Κ. και από Σάββατο να πάει για Κυριακή.

Προτεινόμενα Άρθρα