"Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της Νίμπουργκ, Ρόνεν Γκίνζμπουργκ μετά την λήξη της αναμέτρησης στο Nick Galis Hall

O προπονητής της Νίμπουργκ,Ρόνεν Γκίνζμπουργκ στάθηκε στην κούραση της ομάδος του και τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του στο παρκέ, καθώς κατάφεραν να παίξουν εξαιρετικά παρά την ήττα. Τόνισε όμως πως η κούραση δεν ήταν εκείνη που έκρινε το παιχνίδι καθώς η ομάδα του έχασε από μία αρκετά καλή ομάδα, όπως είναι ο ΑΡΗΣ. 

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι:

“Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΑΡΗ για την νίκη του. Ήταν ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι, ένα physical παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε στο ίδιο στυλ με τον ΑΡΗ και δεν είμαστε ακριβώς συνηθισμένοι σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Θέλαμε να τρέξουμε στο τρανζίσιον, σίγουρα αυτός ο αγώνας δεν ήταν όπως στην Τσεχίακαι δεν ήταν τόσο εύκολο για εμάς σήμερα να τα καταφέρουμε. Στο τέλος φτάσαμε κοντά στην νίκη, όμως όταν το παιχνίδι πηγαίνει σε τέτοιο σημείο το αποτέλεσμα κρίνεται από κάποιες αποφάσεις που δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε την νίκη. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου. Εγώ προσωπικά είμαι κουρασμένος, δεν ξέρω για αυτούς, κάναμε ένα πολύ μεγάλο ταξίδι από χθες στις 8 το πρωί, χωρίς να κάνουμε καν προπόνηση, φτάσαμε σήμερα το απόγευμα στην Θεσσαόνίκη και τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι το θετικό για εμάς είναι ότι δεν χάσαμε την διαφορά του πρώτου αγώνα.”

Για την θετική εμφάνιση της ομάδος του παρά την ταλαιπωρία που πέρασε:

“Πιστεύω πως έχουμε χαρακτήρα ως ομάδα, αυτό δείξαμε και σήμερα. Δεν έχουμε σταρ στην ομάδα μας, όμως έχουμε παίκτες που μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε ηγέτες και δείχνουμε τον δρόμο προς τους υπόλοιπους. Δεν μπορώ να εξηγήσω το γεγονός πως μετά από τόσο δύσκολο ταξίδι παίξαμε τόσο καλά. Πριν το παιχνίδι ήμασταν αρκετά κουρασχμένοι, εγώ προσωπικά για 15 λεπτά κοιμήθηκα στο τραπέζι του μασάζ, όμως θέλω να επαναλάβω πως δεν χάσαμε για αυτόν τον λόγο, καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι  ο ΑΡΗΣ.”

Προτεινόμενα Άρθρα