«Δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι»

από AllAboutARIS

Στην λάθος προσέγγιση και την έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε την ήττα από τους Σκάιλαϊνερς ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

«Συμφωνώ με τον κόουτς, νομίζω ότι εμείς οι ίδιοι οι παίκτες δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι. Το ότι είχαμε κακό ποσοστό στα τρίποντα οφείλεται στο ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Και αμυντικά δεν ήμασταν καλοί. Οι Σκάιλαϊνερς έβαλαν 64 πόντους, άλλα έχασαν πολλά ελεύθερα σουτ. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το ότι ήμασταν κακοί στην επίθεση, έφεραν την ήττα». Είπε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ είναι οριστικά 4ος και θα έχει μία πιο δύσκολη κλήρωση:

«Αν κερδίζαμε σήμερα θα είχαμε ελπίδες να βγούμε 3-4 για να έχουμε μία καλύτερη κλήρωση. Ήταν στα χέρια μας, αλλά δεν το καταφέραμε. Αν το προσεγγίζαμε πιο σωστά το παιχνίδι θα το κερδίζαμε πιστεύω. Η Φρανκφούρτη είναι καλή ομάδα, αλλά όχι τόσο καλή για να μας κερδίσει. Ήμασταν εμείς πολύ κακοί. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι με τα Τρίκαλα και στην συνέχεια με την Μονακό. Ένα παιχνίδι που δεν παίζει ρόλο, αλλά θέλουμε να πάμε για τη νίκη».

Αν η ομάδα «άδειασε» μετά την υπερ-προσπάθεια κόντρα στην Α.Ε.Κ.

«Άδειασε, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο σωστοί μέσα στο γήπεδο, να πηγαίνουμε πρώτοι στις μπάλες, γιατί ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσε να μας δώσει ένα καλύτερο πλασάρισμα και μία καλύτερη κλήρωση».

Για το επερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα:

«Είναι δύσκολη έδρα, έχει χάσει εκεί ο Π.Α.Ο.Κ., έχει δυσκολευτεί ο Παναθηναϊκός πριν από έναν μήνα. Γενικά ο ΑΡΗΣ τα προηγούμενα χρόνια είχε δύσκολο έργο εκεί πέρα. Νομίζω όμως πως αν παρουσιαστούμε σωστοί και όχι όπως σήμερα και κάνουμε αυτό που μας πούνε οι προπονητές μας, θα μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Προτεινόμενα Άρθρα