Παραμένει μεγάλο πρόβλημα το ριμπάουντ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ για ένα ακόμη παιχνίδι παρουσίασε μεγάλη αδυναμία στο να ελέγξει τα ριμπάουντ, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι Σκάιλαϊνερς.

Οι «κίτρινοι» δεν παρουσίασαν το πρόσωπο που θα ήθελαν ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση. Χωρίς ένταση, σκληράδα, φαντασία και καθαρό μυαλό στο παιχνίδι τους, απώλεσαν την διψήφια διαφορά που «οικοδόμησαν» στα μισά της 2ης περιόδου, δίνοντας την δυνατότητα στους αντιπάλους τους να πάρουν τα ηνία του ματς.

Για ένα ακόμη παιχνίδι, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ, δίνοντας δεύτερες ευκαιρίες στους αντιπάλους της. Εχθές, η ομάδα της Φρανκφούρτης ανανέωσε συνολικά 15 φορές την επίθεσή της, παίρνοντας σκορ σε δεύτερο χρόνο.

Οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν θέμα στο αμυντικό ριμπάουντ από την αρχή της σεζόν, αλλά στα τελευταία ματς το πρόβλημα έχει διογκωθεί (15 χαμένα αμυντικά με Σκάιλαϊνερς, 13 με Α.Ε.Κ.) και καλούνται να βρούνε άμεσα λύση για να το διορθώσουν.

Ο ψηλός που θ’ αποκτηθεί θα έχει έφεση στο ριμπάουντ, αλλά ένας παίκτης από μόνος του δεν μπορεί να κάνει την διαφορά στον συγκεκριμένο τομέα όσο ικανός και αν είναι, γι’ αυτό και οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη πρέπει να βελτιώσουν το συντομότερο δυνατό την εικόνα τους στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Προτεινόμενα Άρθρα