«Τα 15 χαμένα αμυντικά ριμπάουντ τα λένε όλα»

από AllAboutARIS

Η έλλειψη συγκέντρωσης και ενέργειας, σε συνδυασμό με την μεγάλη αστοχία στην επίθεση, ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τον ΑΡΗ στην ήττα, σύμφωνα με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη.  

«Το χειρότερο είναι ότι μετά από τρεις μέρες που κάναμε αυτή την μεγάλη νίκη (σ.σ. νίκη στον ημιτελικό με την Α.Ε.Κ.), δείχνουμε αυτή την εικόνα. Σίγουρα υπήρχε έλλειψη ενέργειας, αλλά δεν ξέρω αν ήταν από κούραση ή από κάτι άλλο. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, τα 15 επιθετικά ριμπάουντ που είχε η αντίπαλη ομάδα, τα λένε όλα. Τα περισσότερα τα πήρανε στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι, αφήσαμε κάποια ελεύθερα τρίποντα, αυτοί τα έβαλαν και κέρδισαν». Είπε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ.

Για τα πολλά άστοχα τρίποντα (4/20):

«Ειδικά στο 2ο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί στο επιθετικό κομμάτι. Ο συνδυασμός αυτών των δύο (αστοχία και χαμένα ριμπάουντ), έφεραν αυτό το αποτέλεσμα».

Για το ματς πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα:

«Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα, κυρίως τα εκτός έδρας. Είναι ένα περίεργο παιχνίδι εκεί μέσα. Τα Τρίκαλα έχουν καλή έδρα, το γήπεδό τους είναι σαν «κλουβί». Πρέπει ν’ αφήσουμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι πίσω μας, να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να πάμε να κερδίσουμε το Σάββατο».

Αν η ομάδα θα μπορέσει ν’ ανταπεξέλθει στα συνεχόμενα παιχνίδια:

«Αυτό δεν το ξέρω, θα φανεί σε λίγο καιρό. Κάθε τρεις ημέρες έχουμε κι έναν τελικό. Είδατε, πριν τρεις μέρες όλοι πανηγυρίζαμε και τώρα φεύγουμε από το γήπεδο με σκυμμένα κεφάλια. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα