“Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Θεωρούμαι ξένος εδώ"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

O προπονητής του Ρεθύμνου μίλησε μετά την λήξη της αναμέτρησης και την ήττα από τον ΑΡΗ στο Παλέ για τα "φαντάσματα" που τον καταδιώκουν και για εκείνους που δεν θέλουν την παρουσία του στην Α1

Ο προπονητής του Ρεθύμνου παρουσιάστηκε εκτός τόπου και χρόνου στην συνέντευξη τύπου, υποστηρίζοντας  πως γίνεται πόλεμος προς το πρόσωπό του και πως “κάποιοι” δεν τον θέλουν στην Α1. Χαρακτηριστικό της όλης “μανίας καταδίωξης” που έπληξε τον προπονητή του Ρεθύμνου το γεγονός ότι  η μισή ,και πλέον, συνέντευξή του ήταν αφιερωμένη στα “φαντάσματα” που τον καταδιώκουν. 

Αναλυτικά ανέφερε:

Για το περιστατικό με τον Βασίλη Σίμτσακ:

“Για το τελευταίο περιστατικό με τον Σίμτσακ, το συγκεκριμένο παιδί έπεσε στην παγίδα καλοθελητών. Κάποιοι ενοχλούνται από την παρουσία μου στην Α1, υπάρχουν δεκάδες περιστατικά. Ενοχλούσε και το Ρέθυμνο, αλλά τώρα δεν παίζουμε καλά. Με στενοχώρησε αφάνταστα. Είμαι εδώ από τις 15:15 και θα μπορούσε να έρθει και να με βρει… Δεν παίρνω άδεια να μιλήσω από κανέναν. Αυτά που θέλω θα τα πω. Φοράω παντελόνια. Και η διαγωγή μου και η οικογένειά μου έμαθε να σέβομαι και θέλω να με σέβονται. Ο Σίμτσακ μπορούσε να έρθει και να μου ειπε αν είπα αυτό που έλεγε ότι είπα: “Μας είπες ότι θα μας γαμήσετε;”… Το σόου στο τέλος δεν χρειάζεται. Μπροστά σε 3.000 δεν χρειάζεται. Ήρθε στο Ρέθυμνο και κανένας δεν τον ενόχλησε. Πλήρως λανθασμένη η αντίδρασή του”.

Για το ποιοι ενοχλούνται από την παρουσία του στην Α1:

 “Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Θεωρούμαι ξένος εδώ. Ασε το θέατρο που παίζεται ότι επειδή είμαι Κύπριος θεωρούμαι Έλληνας… Με τη δουλειά μου δίνω απαντήσεις. Με ενόχλησε το δημόσιο που έγινε… Θα μπορούσε να έρθει να με βρει…”.

Γιατον αγώνα:

 “Συγχαρητήρια για την επιβλητική και δίκαιη νίκη του ΑΡΗ. Όχι απλά ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, ήθελε να μας τιμωρήσει για την ήττα του Ρεθύμνου. Απόλυτα φυσιολογικό… Ουσιαστικά λεπτό με λεπτό καταρρέαμε και ήρθε αυτή η τεράστια νίκη για τον ΑΡΗ. Είναι ξεκάθαρο ότι μετά την ήττα από τη Λευκάδα είμαστε αρκετά εγκλωβισμένοι ψυχολογικά”.

Τέλος ανέφερε:

 “Εύχομαι κάθε καλύτερο στον ΑΡΗ, να βρει τρόπο να κερδίσει το κύπελλο. Είναι καλό να αλλάζει μεριές (ένας τίτλος), να μην είναι μόνο Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός”. 

Προτεινόμενα Άρθρα