Με αυτή την άμυνα, μπορεί να αισιοδοξεί

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έκλεισε την παρένθεση των τριών συνεχόμενων ηττών με μία επιβλητική νίκη επί του Ρέθυμνου (98-50).

Μετά από τρεις πολύ κακές εμφανίσεις, ο ΑΡΗΣ έπαιξε βάσει των δυνατοτήτων του και επέστρεψε μ’ εντυπωσιακό τρόπο στα θετικά αποτελέσματα. Συγκέντρωση, ενέργεια, μαχητικότητα και πάθος, ήταν τα στοιχεία που συνόδευσαν την χθεσινή εμφάνιση των «κιτρίνων», οι οποίοι φρόντισαν από το πρώτο δεκάλεπτο να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό στο παιχνίδι.

Οι έξι πόντοι που δέχτηκαν στην 1η περίοδο οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη (οι λιγότεροι που δέχονται φέτος σε δεκάλεπτο. Προηγούμενη καλύτερη επίδοση, οι 8 στο ματς με τον Κολοσσό) αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την διάθεση και την ενέργεια που έβγαλαν στην άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, το Ρέθυμνο βρήκε ρυθμό επιθετικά και σκόραρε 20 πόντους, αλλά στην συνέχεια η «κίτρινη» άμυνα λειτούργησε και πάλι αποτελεσματικά, καταστρέφοντας κάθε επιθετική προσπάθεια των αντιπάλων. Πολύ καλή δουλειά και στο κομμάτι των ριμπάουντ εχθές από τον Αυτοκράτορα, που κέρδισε την πλειοψηφία των εναέριων μονομαχιών.

Ο ΑΡΗΣ χρειαζόταν μία πολύ καλή εμφάνιση για να πάρει ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας και ζητούμενο από εδώ και στο εξής, είναι οι παίκτες του Πρίφτη να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Ειδικά αν διατηρήσουν και αυτή την εικόνα στην άμυνα, μπορούν να διαγράψουν ακόμη καλύτερη πορεία.

Προτεινόμενα Άρθρα