«Συμφώνησαν οι ομάδες για το γήπεδο»

από AllAboutARIS

”Οπαδοί και ομάδες να κάνουν μια ομαλή διεξαγωγή”

Στον Libero 107.4 μίλησε ο κ. Τσαγκρώνης με αφορμή τον τελικό του κυπέλλου:

Για την απόρριψη του γηπέδου της Λάρισας: «Δεν είχε την άδεια που θα έπρεπε το γήπεδο της Λάρισας για να φιλοξενήσει τον τελικό. Έχει άδεια μέχρι αγώνες Α2. Για κάθε γήπεδο υπάρχει άδεια χρησιμοποίησης του από την περιφέρεια. Η άδεια που είχε η Λάρισα δεν μπορούσε να φιλοξενήσει τον τελικό, σύμφωνα με τον νόμο».

Για την απόφαση του Αλεξανδρείου: «Μετά το αίτημα του ΑΡΗ για τα γήπεδα, θέσαμε το ζήτημα και στον Παναθηναϊκό για το Αλεξάνδρειο. Ο Παναθηναϊκός προς τιμή του δέχθηκε και ανέλαβαν και οι δυο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ελπίζουμε οι δυο ΚΑΕ να κάνουν μια ομαλή διεξαγωγή. Αρχικά, ο Παναθηναϊκός δεν δεχόταν Αλεξάνδρειο, αλλά επειδή έπρεπε κάπου να γίνει για να μην πάμε στην κλήρωση, δέχθηκαν Αλεξάνδρειο. Το ευχάριστο είναι πως υπάρχει συμφωνία των ομάδων και κάτι ανάλογο πρέπει να κάνουν και οι οπαδοί».

Για το Ηράκλειο: «Δεν είναι έρωτας. Είναι ένα ουδέτερο γήπεδο που πληροί τις προϋποθέσεις, κάτι που δεν είχε η Λάρισα. Και ένα άλλο γήπεδο ήταν της Πάτρας αλλά λόγω των καρναβαλιών δεν μπορούσε να γίνει εκεί το ματς».

Για τα εισιτήρια: «Αυτό θα το κανονίσουμε με την Αστυνομία, Δευτέρα ή Τρίτη που θα γίνει η συνάντηση».

Για την εθνική και τον προπονητή: «Προπονητή θα έχουμε εντός των επόμενων μηνών. Όταν είναι η ώρα θα τον ανακοινώσει ο πρόεδρος»

Προτεινόμενα Άρθρα