«Λίγες οι ελπίδες μας…»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Βενσάν Κολέ δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του και παραδέχθηκε ότι η Στρασμπούργκ έχει λίγες ελπίδες, μετά την ήττα στο Παλέ

Για τον αγώνα: «Ο ΑΡΗΣ κυριάρχησε πλήρως στο παρκέ. Είχαμε μία ευκαιρία να επιστρέψουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δύο ανοικτά τρίποντα που όμως δεν πετύχαμε. Ο ΑΡΗΣ έχτισε μία διαφορά 17-20 πόντων προς το τέλος και όλα τελείωσαν εκεί. Η διαφορά δεν μας δίνει πολλές ελπίδες. Αλλά θα το παλέψουμε στο δεύτερο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Ο ΑΡΗΣ κυκλοφόρησε καλά τη μπάλα, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Κάμινγκς. Εμείς δεν το πετύχαμε. Δεν έχουμε την ίδια ομάδα με πέρυσι, που έφτασε στον τελικό του Eurocup».

Για την εικόνα του ΑΡΗ και αν τον περίμενε έτσι: «Εχω δει τον ΑΡΗ σε αρκετά παιχνίδια. Η διαφορά ήταν ότι ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε σκληρά από την αρχή και συνέχισε έτσι για 40 λεπτά. Οι παίκτες του, είχαν ενέργεια σε όλο το παιχνίδι. Τον υποχρεώσαμε σε κάποια λάθη, 19 συγκεκριμένα. Εμείς όμως κάναμε περισσότερα και αυτό οφείλεται στην ένταση που έβγαλε ο ΑΡΗΣ στην άμυνα. Ηταν μία δύσκολη μέρα για εμάς. Οταν μία ομάδα είναι τόσο αποδοτική στην άμυνα, είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να ακολουθήσει».

Προτεινόμενα Άρθρα