«Παλεύουμε με την αστάθεια μας…»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τη δική του… απορία εξέφρασε ο Δημήτρης Πρίφτης για τη μεταμόρφωση του ΑΡΗ λίγες μέρες μετά την ήττα στην Πυλαία, υπογραμμίζοντας την αστάθεια που παρουσιάζει ομάδα μέχρι τώρα στη σεζόν.

Για τον αγώνα: «Υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα μετά από μία άσχημη εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Βγήκαμε και παίξαμε σκληρά στην άμυνα. Παλέψαμε για κάθε κατοχή και είχαμε πολύ καλή νοοτροπία. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορούσαμε να τα πάμε καλυ΄τερα στην επίθεση. Δεν γνωρίζω αν η διαφορά θα αποδειχθεί αρκετή. Στη Γαλλία περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η Στρασμπούργκ στην έδρα της παίζε σε υψηλό ρυθμό και με μεγάλη ένταση. Θα δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως μέχρι τότε έχουμε πάρα πολλά να σκεφτούμε, αφού έχουμε και τον τελικό του Κυπέλλου».

Για τη μεταμόρφωση του ΑΡΗ: «Δε μπορώ να το εξηγήσω. Και αυτό είναι το πρόβλημα της ομάδας. Παλεύουμε με αυτή την αστάθεια. Αυτό είναι και το στοίχημα μας. Δυστυχώς έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα και εμφανιζόμαστε οι ίδιοι άνθρωποι, αλλά με διαφορετική αντιμετώπιση σε αυτό που έχουμε να κάνουμε. Αυτό είναι το πρόβλημα της ομάδας. Για αυτό και η ζωή μας φέτος δεν είναι… φυσιολογική».

Για την ετοιμότητα της ομάδας σε παιχνίδια όπως με τη Στρασμπούργκ: «Προσπάθησα να τους εξηγήσω τη διαφορά του σημαντικού από το κρίσιμο. Με τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι ήταν σημαντικό για το γόητρο. Ομως δεν ήταν ένα ματς με την πλάτη στον τοίχο. Εχουμε άλλες δέκα αγωνιστικές. Υπάρχουν τα πλέι οφ. Το σημερινό παιχνίδι, ήταν κρίσιμο. Το κερδίσαμε και είναι αισιόδοξο. Υπάρχουν όμως και πράγματα απαισιόδοξα, που πρέπει να διορθώσουμε».

Για την εμφάνιση του Τζάκσον: «Είναι ιδιαίτερα μαχητικός. Πηγαίνει στη μπάλα. Δεν έχε εμπειρία ή πολλές εικόνες. Δεν γνωρίζει πως είναι το υψηλό επίπεδο. Επαγγελματικά, είναι στα πρώτα του βήματα. Εχει όμως πολύ υψηλό κίνητρο και θα μας βοηθήσει. Ηταν μέρος της σημερινής προσπάθειας».

Προτεινόμενα Άρθρα