Με έξτρα ασφάλεια στην Οκλαχόμα ο Ντουράντ!

από AllAboutARIS

Παράξενη κίνηση για το ΝΒΑ η απόφαση του Ντουράντ

Ήταν χωρίς καμία αμφιβολία η κίνηση που άλλαξε τις ισορροπίες και τάραξε το καλοκαίρι του ΝΒΑ. Ο Κέβιν Ντουράντ αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Θάντερ με προορισμό τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και, η ημερομηνία της επιστροφής του στην πόλη που τον φιλοξένησε τα τελευταία οκτώ χρόνια ήταν εξ αρχής… κυκλωμένη στα ημερολόγια των φιλάθλων της ομάδας της Οκλαχόμα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (12/2), ο «KD» θα επιστρέψει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην «Chesapeake Arena» και οι αντιδράσεις των οπαδών των Θάντερ θα είναι σίγουρα… θορυβώδεις, καθώς πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν συγχωρέσει τον έμπειρο φόργουορντ για την αποχώρησή του.

Μάλιστα, ο σταρ των Ουόριορς αποφάσισε να προσλάβει μερικά παραπάνω άτομα για την προσωπική του ασφάλεια, εκτός από τα μόνιμα που συνοδεύουν συνήθως την αποστολή της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ, σε μία κίνηση που μόνο συνηθισμένη δεν είναι για τα δεδομένα του ΝΒΑ.

Πλέον, μένει να δούμε τις αντιδράσεις και τις κινήσεις των φιλάθλων των Θάντερ, που περιμένουν με… ανυπομονησία την επιστροφή του Ντουράντ.

Προτεινόμενα Άρθρα