«Αγώνας χωρίς επιστροφή»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Εφτασε η ώρα… »

Για έναν αγώνα χωρίς επιστροφή έκανε λόγο ο Βασίλης Σίμτσακ αναφερόμενος στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, μιλώντας στον «Libero 107,4» και στην εκπομπή «AllAbouARIS Fans». 

Για τον τελικό: «Εφτασε η ώρα για ένα παιχνίδι που περιμένουμε πολύ καιρό. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Να δώσουμε παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας και μακάρι στο τέλος να χαμογελάσουμε».

Για το παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Ολυμπιακό και κατά πόσο επηρέασε τον ΑΡΗ: «Είναι διαφορετικά παιχνίδια. Αν μείνουμε σε εκείνο το ματς, μόνο κακό θα κάνουμε στον εαυτό μας. Είναι ένα απλό ματς πρωταθλήματος. Αύριο έχουμε έναν αγώνα χωρίς επιστροφή».

Για το κλειδί του ΑΡΗ στον τελικό: «Κάθε άμυνα και κάθε επίθεση, να την αντιμετωπίζουμε ως την τελευταία του αγώνα. Μόνο έτσι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν αφήσουμε κάποιες φάσεις να περάσουν, ο Παναθηναϊκός μπορεί να μας τιμωρήσει».

Για τη δική του απόδοση: «Για μένα είναι πολύ σημαντικό. Είναι η πρώτη μου παρουσία σε τελικό. Δεν θα έχω άλλη ευκαιρία. Οσο και αν παίξω, θα δώσω τα πάντα».

Για τους ξένους της ομάδας, πως περιμένουν τον τελικό και αν έχουν αντιληφθεί τη δίψα του κόσμου: «Είναι τέτοια η δίψα, που το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι. Πιο πολύ όμως συζητάμε για τακτικά ζητήματα».

Προτεινόμενα Άρθρα