Άλλο ματς στην Γαλλία

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ την προσεχή Τετάρτη θα παίξει στην έδρα της Στρασμπούργκ, που θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι.

Στο «Nick Galis Hall», οι «κίτρινοι» πιάνοντας υψηλή απόδοση κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με 71-52 και να βάλουν γερές βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Το +19 είναι ισχυρή διαφορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες του Πρίφτη επαναπαύονται. Στόχος για τους «κίτρινους» είναι να πραγματοποιήσουν εμφάνιση, η οποία δεν θα επιτρέψει στους Γάλλους να πιστέψουν ότι μπορούν ν’ ανατρέψουν  την εις βάρος τους κατάσταση.

Η Στρασμπούργκ στην έδρα της είναι πολύ ισχυρή και  στην φάση των ομίλων κέρδισε τα 6 από τα 7 εντός έδρας παιχνίδια (έχασε μόνο από την Τενερίφη). Κατά μέσο όρο, η ομάδα του Κολέ σκοράρει 75,28 πόντους στην έδρα της και δέχεται 62. Αυτό που θέλει ν’ αποφύγει ο ΑΡΗΣ στην επικείμενη αναμέτρηση, είναι τα λάθη στην περιφέρεια που θα δώσουν την δυνατότητα στους γηπεδούχους να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο. Επιπλέον ο έλεγχος των ριμπάουντ και το καλό περιφερειακό σουτ, είναι δύο στοιχεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Προτεινόμενα Άρθρα