«Τσεκάρει» το εισιτήριο για τους «16»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τη διαφορά των 19 πόντων του πρώτου αγώνα καλούνται να υπερασπιστούν οι «κιτρινόμαυροι»

Η παρένθεση του τελικού έκλεισε με πικρή γεύση για τον ΑΡΗ και πλέον καλείται να επιστρέψει στην πραγματικότητα. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Στρασμπούργκ.

Δύο εβδομάδες μετά τον αγώνα του Παλέ, οι δύο ομάδες κοντράρονται επί γαλλικού εδάφους με έπαθλο το εισιτήριο για τη φάση των «16» του FIBA Champions League όπου περιμένει η Βιλερμπάν. 

Ο ΑΡΗΣ που ταξίδεψε πλήρης στη δυτική πλευρά του ποταμού Ρήνου, καλείται να υπερασπιστεί τη διαφορά των 19 πόντων με την οποία κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι, έχοντας παράλληλανα διαχειριστεί και την πνευματική του κατάσταση μετά την απώλεια του Κυπέλλου. 

Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του, περιμένουν ένα πολύ διαφορετικό ματς από εκείνο του Αλεξανδρείου, γνωρίζοντας ότι οι Γάλλοι παίζουν πολύ καλύτερα εντός έδρας και δύσκολα θα κάνουν ξανά μία τόσο κακή εμφάνιση. Στοιχείο που το τεχνικό τμ προσπάθησε να περάσει στους παίκτες, οι οποίοι καλούνται για 40 λεπτά να παρουσιαστούν σοβαροί και να «τσεκάρουν» το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Προτεινόμενα Άρθρα