Αυτόν τον Ζάρα θέλει

από AllAboutARIS

Ο Θόδωρος Ζάρας ήταν εξαιρετικός εχθές απέναντι στην Στρασμπούργκ, βοηθώντας τον ΑΡΗ να υλοποιήσει τον στόχο του, που ήταν η πρόκριση  στην φάση των «16» του Basketball Champions League.

Ο ΑΡΗΣ μπορεί να ηττήθηκε εχθές από την Στρασμπούργκ με 81-70, αλλά κατάφερε να διαφυλάξει την διαφορά των 19 πόντων που είχε από το πρώτο παιχνίδι και αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Θόδωρο Ζάρα.

Ο Έλληνας γκαρντ πραγματοποίησε την κορυφαία του εμφάνιση εχθές στο BCL, ολοκληρώνοντας το ματς με 19 πόντους (5/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 3/3 βολές). Διαβάζοντας σωστά το παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε, σχεδόν, στο έπακρο ό,τι του έδωσε η αντίπαλη άμυνα και την τιμώρησε, δίνοντας σκορ σε πολύ κρίσιμα σημεία στην ομάδα του.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ζάρας τόνισε πως χρωστούσε μία τέτοια εμφάνιση και στην ομάδα και στον εαυτό του και ευχής έργο είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, καθώς όσο περνάει ο καιρός και το επίπεδο δυσκολίας και η σημασία των αγώνων θα είναι πιο μεγάλη και η ομάδα θα τον χρειαστεί σε καλή κατάσταση.

Προτεινόμενα Άρθρα