Αυτή είναι η Βιλερμπάν

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ θ΄ αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν στην φάση των «16» του Basketball Champions League και το AllAboutARIS σκιαγραφεί το προφίλ της προσεχούς αντιπάλου των «κιτρίνων».

Η Βιλερμπάν ήταν στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με την Όλντενμπουργκ, την Βαρέζε, τη Νεπτούνας, την Ρόσα Ράντομ, την Βέντσπιλς, τον Π.Α.Ο.Κ. και την Ουσάκ. Σημειώνοντας 10 νίκες και 4 ήττες σε σύνολο 14 αγώνων, η ομάδα του Ντέιβιντ Τζάκσον κατέλαβε την 1η θέση και πήρε απ’ ευθείας την πρόκριση για την φάση των «16».

Οι Γάλλοι στην φάση των ομίλων μέτρησαν 75,9 πόντους ενεργητικό και 69,78 παθητικό μ.ο. Επιπλέον, είχαν 35,4 ριμπάουντ και 18,9 ασίστ ανά παιχνίδι. Οι παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στην φάση των ομίλων ήταν οι ΝτεΜάρκους Νέλσον (γνωστός από την θητεία του στον Παναθηναϊκό την σεζόν 2014-15) με 13,8 βαθμούς μ.ο. στο σύστημα αξιολόγησης, Βάλτερ Χοτζ, πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ με 13,3 και 5,6 αντίστοιχα και ο Νταρίλ Ουότκινς με 6,2 ριμπάουντ μ.ο.

Ενώ στο BCL η Βιλερμπάν διαγράφει πολύ καλή πορεία, στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, καθώς βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 10 νίκες και 9 ήττες.

Προτεινόμενα Άρθρα