Αυτοί θέλουν προσοχή

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται την προσεχή Τετάρτη την Βιλερμπάν και το AllAboutARIS, παρουσιάζει τους παίκτες της γαλλικής ομάδας που ξεχωρίζουν στις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες.

*Πρώτος σκόρερ της Βιλερμπάν με 13,3 μ.ο. πόντους είναι ο Βάλτερ Χοτζ. Τον Αμερικάνο σε παραγωγικότητα ακολουθεί ο Σαρλ Καουντί με 13 πόντους ανά παιχνίδι ενώ 10,7 και 10,4 πόντους έχουν οι Νίκολα Ντράγκοβιτς και ΝτεΜάρκους Νέλσον.

*Στα ριμπάουντ, κυρίαρχος είναι ο Νταρίλ Ουότκινς. Ο θηριώδης center μαζεύει  6,2 «σκουπίδια» μ.ο. Τον Αμερικάνο ψηλό ακολουθεί ο ΝτεΜάρκους Νέλσον με 4,5 ριμπάουντ και ο Αντριάν Ουτέρ με 4.

*Στο κομμάτι της δημιουργίας ξεχωρίζει ο Βάλτερ Χοτζ με 5,6 ασίστ ανά παιχνίδι και έπεται ο ΝτεΜάρκους Νέλσον με 4,7 τελικές πάσες μ.ο.

*Κορυφαίος «κλέφτης» των Γάλλων είναι ο Αντριάν Ουτέρ με 1,6 κλεψίματα μ.ο. και πίσω του ο ΝτεΜάρκους Νέλσον με 1,4. Σε ό,τι αφορά τα μπλοκ ο Νταρίλ Ουότκινς έχει την πρωτοκαθεδρία με 1,1 μ.ο.

*Από πλευράς απόδοσης, καλύτερος παίκτης της Βιλερμπάν είναι ο ΝτεΜάρκους Νέλσον με 13,8 βαθμούς μ.ο. στο σύστημα αξιολόγησης. Τον Αμερικάνο γκαρντ ακολουθεί ο Χοτζ με 13,5 και ο Ουότκινς με 12,4.

*Στο κομμάτι των σουτ, απόλυτα εύστοχοι στα δίποντα είναι οι Χανγκού και Ντιαβαρά και δεύτερος καλύτερος είναι ο Σι με 68,5% ευστοχία. Στα τρίποντα, με 42,6% σουτάρει ο Νίκολα Ντράγκοβιτς και τον ακολουθεί ο Νουά με 40%. Τέλος, από την γραμμή των βολών 100% ευστοχία έχει ο Μισέλ Μοραντέ και ο ΣαρλΚαουντί και τους ακολουθεί ο Νίκολας Λανγκ με 91,3%.

Προτεινόμενα Άρθρα